Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Edibles >> Content

Hoe te Strawberries Overwinteren

Na aardbeien afmaken produceren voor de zomer , de planten nodig wat werk om hen voor te bereiden voor de winter en het volgende groeiseizoen . Omdat aardbeiplanten zijn gevoelig voor temperaturen onder het vriespunt , isoleren van de kwetsbare planten en wortels van de kou om ervoor te zorgen dat ze overleven . Overwinteren aardbeien voorzichtig in het najaar en uw werk zal ze veilig en warm te houden tijdens de winter naar een andere aardbeien harvest.Things je nodig hebt
Straw
Toon meer instructies
1 < bieden p> Laat twee of drie harde vorst te ontstaan ​​in het najaar aan de aardbeiplanten in staat om uit te harden en wennen aan de kou voordat je ze mulch . kopen van 2

Bedek de planten met ongeveer 6 centimeter van stro na de derde herfst vorst . Zorg ervoor dat u het stro plaatsen in een dikke en gelijkmatige laag over de hele rij van aardbeiplanten .

Trek 3 terug de mulch in het voorjaar direct na het planten beginnen weer te groeien . Verplaats de mulch , zodat het betrekking heeft op de grond tussen de aardbeien . De mulch zal onkruidgroei te voorkomen tijdens het komende groeiseizoen .
4

Vervang de mulch om de aardbeiplanten herstellen als je een veer vorst verwachten . Laat de mulch in plaats over de aardbeien pas weer lang genoeg om hen te beschermen tegen de vorst en trek deze vervolgens weer terug .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1002105012.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.