Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Edibles >> Content

Hoe om te rijpen Dragon Fruit

Pitaya of dragon fruit, groeien op een cactus beklimmen wijnstok. De vruchten hebben witte of roze vlees en dieprode skins . Hun zoete smaak ontwikkelt zich op de wijnstok , dus het is noodzakelijk om de vruchten te oogsten op het juiste moment om een ​​maximale rijpheid te garanderen . Hoewel de vrucht kan verzachten nadat het is opgehaald , zal het niet ontwikkelen van een zoetere smaak. De vruchten langzaam dalen wanneer de linkerzijde op de cactus , dus het is beter om ze te oogsten laat dan early.Things je nodig hebt
Shears
Plastic zak
Werkhandschoenen ( optioneel )
Show meer instructies
1

Onderzoek de pitaya cactus voor vruchtzetting beginnen in de zomer. Beginnen de dagen te tellen eenmaal vruchten vorm . Kopen van 2

Kies de draak vruchten 50 dagen na de vruchten formulier . De vrucht bereikt zijn rijpe rode blush in 30 dagen , maar waardoor de dragon fruit te rijpen op de wijnstok voor een extra 20 dagen zorgt voor een maximale zoetheid .

Pak 3 het fruit in een hand en snijd de stengel met een paar een schaar met de andere hand . Snij de stengel af te spoelen naar de top van de vrucht . Behandel de vruchten voorzichtig aan blauwe plekken of schade te voorkomen .
4

Bewaar de draak vruchten bij kamertemperatuur gedurende maximaal vijf dagen . Het fruit wordt zachter en malser gedurende deze tijd , hoewel de smaak niet verandert . Voor langere opslag , houden de draak vruchten in een plastic zak in de koelkast voor 2-4 weken .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1002104968.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.