Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Edibles >> Content

Waarom is mijn Wijngaard draaien geel

? Het hebben van een wijngaard is een grote aanwinst en geeft je opscheppen rechten , maar het kan ook hoofdpijn veroorzaken . Wijnstokken nemen veel voorbereiding en het hele jaar door zorg. Net als alle planten , ziekten en schimmels hen kan treffen , en je moet ze water , snoei ze in de winter en bevruchten ze . Het is normaal dat de bladeren naar geel in de herfst schakelen wanneer de plant wordt steeds sluimerend , maar vergeling bladeren op enig ander moment van het jaar kan een indicatie van problemen. Genetische Ziekten

Inferior of zwakke druiven stock planten kunnen last hebben van aandoeningen zoals corky schors, grapevine geel ziekte , fanleaf degeneratie en leaf roll . De bladeren oprollen en geel. De enige remedie is om opnieuw te beginnen en vervang de wijnstokken met gecertificeerde gezonde mensen . Na al het werk dat gaat in de voorbereiding en het planten , kan deze verwoestende nieuws.
Ziekten en Schimmels

Wijnstokken zijn bijzonder gevoelig voor verschillende soorten mijten en hoppers . Ze voeden zich met de bladeren en ervoor zorgen dat ze krullen en geel. Valse meeldauw is een schimmel die wijngaarden kunnen teisteren en draai de bladeren geel. Een effectieve manier om een van deze te bestrijden is om het probleem te identificeren en spuit de wijnstokken met de juiste fungicide of insecticide .
Magnesium en Voedingsstoffen

Een onbalans van magnesium en kalium zal vergeling van druivenbladeren veroorzaken voor val . Deze aandoening komt vooral voor in zure gronden , Toevoegingen kalk en kalium land naar pH corrigeren veroorzaakt een chemische reactie die het magnesium niet beschikbaar voor het planten maakt . Andere tekorten aan voedingsstoffen zoals stikstof , fosfor en ijzer kan ook leiden tot de bladeren geel. Hebben een expert analyseren van uw planten om uit te vinden hoe u het probleem te verhelpen.
Water

wijnstokken water verliezen door transpiratie en verdamping . Jonge planten moeten regelmatig water en moeten regelmatig worden geïrrigeerd voor de eerste twee jaar van hun leven . Oudere planten kunnen leven met weinig water voor een periode van tijd, maar geelverkleuring van de bladeren is een van de eerste symptomen van droogheid .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1002104904.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.