Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is een Guava Fruit

? Als je niet in een tropisch klimaat woont , kunt u vinden guave niet alleen exotisch , maar een beetje een mysterie . Er is zo'n grote variatie in bijna elk aspect van het fruit dat het moeilijk is om het te beschrijven in algemene termen en nog steeds betrekking op alle van haar permutaties . Een ding alle rassen gemeen hebben is hun voedingswaarde . Guaves zijn rijk aan vezels en vitaminen A , B en C. Beschrijving

Guava vruchten zijn eigenlijk bessen. Volgens de Universiteit van Florida IFAS Extension , gemeenschappelijke guave vruchten zijn meestal 2 tot 4 centimeter lang , hebben 4-5 hobbels op hun bloesem uiteinden en kan overal wegen 1-48 oz . Guava fruit kan rond zijn , ei - of peervormig . Daarnaast kunnen ze zaden missen , hebben zachte zaden die eetbaar zijn of bruine zaden die u moet verwijderen voordat het eten .
Peel

Guava peelings zijn meestal groen of geel. Hun dikte varieert per cultivar en kan dik of dun zijn . Gemeenschappelijke guaves , ook wel bekend als appel guaves , zijn geel wanneer ze rijp zijn . Ze kunnen roze blozen wanneer ze rijp zijn en hebben een dunne huid . Guaves hebben ook een verscheidenheid van aroma's , met inbegrip van sterke , mild en aangenaam . Gemeenschappelijke guaves ruiken muf en lief als ze rijp zijn.
Pulp

Het vlees van guaves kan wit, geel , rood of roze van kleur zijn en zoet zure smaak . U kunt guaves met wit vruchtvlees eet , terwijl ze nog onrijp , groen en krokant . Echter, je moet koken of proces guaves met een zure smaak voor het eten . U kunt zoete guave eten met roze of rood vruchtvlees zodra ze rijp of een zoet en mild smakende guaves , ongeacht pulp kleur , terwijl ze rauw. U kunt vertellen wanneer guaves rijpen door lichte druk op de schil . Als het geeft onder de druk , de vrucht is klaar .
Handling

Handle guaves voorzichtig , omdat ze gemakkelijk blauwe plekken . Slaan ongerijpte guaves bij kamertemperatuur , en plaats ze in een container met appels om hen te helpen rijpen . Preserve guaves door inblikken , en gebruik de vruchten in salades en desserts zoals sap , nectar , siroop en jam .
US Guaves

Guava fruit zijn gemeenschappelijk voor tropische en subtropische gebieden . Terwijl guaven nu groeien in delen van Californië , Texas , Florida en Hawaï , ze zijn niet inheems in de VS gemeenschappelijke cultivars omvatten Ruby , gewaardeerd om zijn zoete smaak , gebrek aan zaden en meervoudig gebruik en de middelgrote Patillo , die wordt gebruikt in koken .
anders Guavas

Naast gemeenschappelijke guaves , andere soorten zijn de Cattley guave of aardbei guave , die tot produceert tot 1 1/2-inch-long , aardbei-smaak rood tot rood- paarse vruchten . Ananas guaves eruit guaves en zijn vernoemd naar de vruchten , maar zijn niet echt guaves . Ze zijn kiwi -sized fruit , meestal vers gebruikt . Wild guaves worden verwerkt voor het gebruik omdat ze zuur.

Hoe te Rye fabriek voor Seed Production

De sleutel tot het kweken van een gras voor zaad is niet te snijden naar beneden wanneer het begint lang te groeien . Rogge is een eenvoudige gewas te groeien , en het wordt gebruikt voor grasland dieren en hooi en een deksel gewas . Echter , kan het zaad van rogge vermalen tot meel en gebruikt om brood te maken , evenals alcoholische dranken en andere eetwaren . Instructies 1 Bereid uw zaaibed

Meer dan ooit