Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Edibles >> Content

Mijn Satsuma Orange Tree Is Not produceren Fruit

Oranje bomen zijn groot, licht , tropische citrusbomen die alleen groeien in warme gebieden . De Satsuma sinaasappelboom (Citrus reticulata ) toont compactere groei en betere winterhardheid dan de meeste , maar nog steeds vraagt ​​om de juiste zorg voor de groei, bloei en fruitteelt. Satsuma Oranje

Satsuma sinaasappelbomen produceren zoet, sappig en met een laag zuurgehalte fruit en demonstreren betere winterhardheid dan andere sinaasappelbomen . De bomen onderhouden compacte afmetingen met een hoogte van 4 tot 6 meter en gedijen in zowel binnen als buiten aanplant.
Seizoen

Satsuma sinaasappelbomen groeien en bloeien van de lente tot de zomer voor midfall oogsten . De bomen produceren geen fruit in de winter of in koude gebieden . Aggie Tuinbouw beveelt groeiende Satsuma sinaasappelbomen in 20 - liter potten in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zone 7 en lager voor de winter bescherming . Verplaats de bomen binnenshuis voor beschermde groeien wanneer de temperatuur dalen tot onder de 30 graden Celsius.
Site en Ruimte

Satsuma sinaasappels nodig volle zon , ruimte en lucht om te bloeien en vrucht dragen , en het beste doen met acht tot 10 uur licht per dag . Gebrek aan zon en overvolle groeiende websites houden de bomen van bloei en produceren van fruit .
Voeding en Water

Oranje bomen , met inbegrip van de Satsuma , moet voldoende drainage , voeding en water voor de fruitoogst . Outdoor locaties te wijzigen met organische compost en turf mos en gebruik turf gebaseerde potgronden voor gepot groeien. Texas A & M University raadt drenken Satsuma sinaasappelbomen met 2 tot 3 centimeter water per week en het controleren van de bodem droog voor de gieter . Slow-release citrus meststof in het voorjaar , volgens de aanwijzingen van de fabrikant , biedt Satsuma sinaasappelbomen met de middelen die nodig zijn voor de bloei en vruchtvorming .
Bestuiving

Alle groente en fruit planten vereisen succesvolle bloei en bestuiving voor vruchtzetting . Gebrek aan bestuiving betekent een mislukte fruitoogst . Satsuma sinaasappels zijn zelfbestuivend en kunnen zichzelf bestuiven , maar moeten luchtcirculatie en insecten betrokkenheid voor de beste stuifmeel overbrengen . Gebruik fans en open ramen voor luchtbeweging in het huis en laat nuttige insecten voor stuifmeel overdracht buiten .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1002104636.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.