Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Edibles >> Content

Hoe je baby Planten Bok Choy in een container

Baby paksoi planten zijn gewoon dwerg versies van standaard-en kleinbedrijf paksoi en hebben een vergelijkbare smaak. Het belangrijkste verschil is dat de baby paksoi is malser en vereist weinig trimmen voor het eten . Baby- paksoi is een goede keuze voor de huis tuin en kan zelfs groeien in containers voor mensen met weinig ruimte . De sleutel tot het succesvol groeiende baby paksoi in een container is om de juiste maat pot.Things je nodig hebt
selecteren 1 - tot 2 - liter pot
Boor ( optioneel ) op 1/4- inch boor ( optioneel ) op Potgrond
Compost
handtroffel
baby paksoi zaden
Water
Toon meer instructies
1

wacht tot de zeer vroege voorjaar of het midden-tot late herfst te planten baby- paksoi, omdat het koelere temperaturen voor de beste smaak vereist . kopen van 2

een container die minstens 1-2 liter in Locate grootte , hoewel grotere zijn ook geschikt . Zet de container op zijn kop voor te zorgen dat drainage gaten . Boor indien nodig 3-4 gaten in de bodem met behulp van een boor met een 1/4-inch beetje .
3

terug over Zet de container en vul het de helft tot drie - kwartalen vol van een bodem mengsel van half potgrond en half compost . Meng de twee materialen goed stand met behulp van een hand troffel .
4

Leg de baby paksoi zaden op de top van de bodem in de container , tussenruimte ten minste 1 centimeter van elkaar . Eenmaal geplant , strooi er nog een 1/8-inch laag van de bodem mix over de zaden om ze overdekt houden .
5

Water de bodem goed totdat het begint te sijpelen uit de bodem drainage gaten . Na het planten , houden de bodem constant vochtig .
6

Zet het vat in een gebied van de tuin of terras dat volledige blootstelling aan zonlicht de hele dag ontvangt . De temperatuur moet tussen de 50 en 80 graden Fahrenheit voor kieming. Als de buitentemperatuur nog niet op 50 V , plaatst de containers binnen .
7

Wacht totdat de baby paksoi spruiten komen uit de bodem in ongeveer 4-7 dagen . Dan houden ze gedrenkt totdat ze 2 tot 3 centimeter lang bereiken . Identificeer de dikste gezondste zaailingen en trek de overblijvende zodat ze ongeveer 6 centimeter uit elkaar staan ​​.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1002104604.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.