Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Edibles >> Content

Hoe maak je een Mature Granaatappelboom of Bush Trim

Inheems in Azië , granaatappels ( Punica granatum ) is een van de oudste gecultiveerde vruchten . Ze werden gekweekt in de oude wereld in India , Egypte en het Midden-Oosten . Granaatappels groeien van nature in de struiken ongeveer 12 meter hoog , maar ze kunnen ook worden getraind in bomen met een of meerdere stammen . Sommige soorten zijn winterhard tot ongeveer 10 graden Fahrenheit . Granaatappels maken aantrekkelijk sierplanten in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 8 tot en met 14 . Zij geven de voorkeur koele winters en hete, droge summers.Things je nodig hebt
Snoeien clippers
Boomzaag
Meer tonen instructies
1

Knip alle dode of zieke takken , alsmede alle gebroken zijn . Knip helemaal terug te leven , gezonde hout of de hoofdstam , of grond , afhankelijk van de omvang van de schade . Laat geen korte stompjes ; terugsnoeien naar de dichtstbijzijnde gezond uit tak . kopen van 2

Verwijder alle sukkels aan de basis van een rijpe granaatappel plant die is opgeleid om te groeien in een boom vorm . U kunt sukkels verwijderen op elk moment van het groeiseizoen dat ze verschijnen. Snij ze af snel , omdat ze sap energie uit de rest van de boom en kan het aantal vruchten die het produceert te verminderen .

Snoei 3 korting op alle zijtakken groeien onder het bladerdak van de granaatappel boom. Dit zal helpen houden aan haar boomachtige vorm .
4

uitdunnen een paar van de oudste rechtop groeiende takken op een granaatappel die groeit in zijn natuurlijke struik vorm . Dit zal ruimte maken voor nieuwe takken aan de einden vruchten zullen vormen . Maak de snede helemaal terug naar de begane grond , met een snoeizaag .

Snoei terug niet meer dan een vierde van de rechtop groeiende takken niet verwijderen wanneer snoeien , of de plant kan produceren geen bloemen of vruchten tot het volgende jaar .
5 de uiteinden van takken op beide boom - en bush - vormige granaatappels . Dit zal hen stimuleren om vertakken en produceren van nieuwe groei . Sinds vruchten worden geproduceerd aan de uiteinden van de nieuwe groei - vestigingen , zal dit de productie van meer fruit te stimuleren .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1002104374.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.