Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Corn >> Content

Hoe te Break Up Stelen van het graan

Zodra maïsplanten stoppen met de productie oren in de herfst , zijn tuinders overgelaten om te gaan met blote cornstalks . Hoewel het gewas wordt uitgevoerd , de overige planten niet nutteloos . Cornstalks kan worden opgebroken en toegevoegd aan compost palen of bebouwd in tuingrond ontleden. Cornstalks zal aanvullende voedingsstoffen toevoegen aan zelfgemaakte compost of tuingrond die de gezondheid en de opbrengst van de toekomstige gewassen kunnen verhogen . Door ze in kleinere stukken eerste , is het afbraakproces versneld . Wat je nodig hebt
Handschoenen
Machete
Grasmaaier
Hatchet
Goggles
Houtversnipperaar of papierversnipperaar
Rototiller
Toon meer instructies
< br > 1

Draag een paar handschoenen bij het werken met koren om je handen te beschermen tegen letsel. Gebruik een machete om te hakken maïs stengels net boven de grond als ze eenmaal zijn gestopt met de productie van maïs en zijn begonnen om te drogen . Leg ze over het oppervlak van uw tuin voor 1-2 weken te drogen . Kopen van 2

Laat de gedroogde koren op de grond , en gaan over hen met een grasmaaier , of gebruik een bijl om het koren te breken stengels in stukken als je een klein aantal stengels. Draag een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen . Blijven maaien of hak de steeltjes tot ze in kleine stukjes .

Huur
3 een houtversnipperaar of shredder voor grote hoeveelheden cornstalks . Lees de handleiding en alle waarschuwingen helemaal door voordat u . Draag handschoenen en een veiligheidsbril tijdens het werken met hout verspaanmachines . Plaats de trechter van de machine om de gesnipperde stengels direct op uw tuin of composthoop . Zet de machine aan en voeg de gedroogde koren in de machine een paar tegelijk .

Laat 4 de machine te lopen voor 2-3 minuten na het chippen is gedaan . Draai van de machine en trek de stekker uit het stopcontact voordat u het reinigt het interieur. Borg losse cornstalk chips in en om de machine in uw tuin of composthoop .
5

Gebruik een rototiller om den afgestoken koren in uw tuin . Voer het rototiller over uw tuingrond meerdere keren om ervoor te zorgen de koren worden gelijkmatig verdeeld door de grond .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-corn/1002022372.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.