Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Corn >> Content

Heirloom Honey & Cream Corn Seed

" Honey and Cream " zaden ( Zea mays) leveren wit en geel , vrij stevig , zoete pitten . Het ras is meer dan 60 jaar geleden ontwikkeld en is een traditionele favoriet. Hoewel het eerst werd ontwikkeld uit twee verschillende soorten maïs , is geen modern hybride , en kan worden beschouwd als een erfgoed installatie , afhankelijk van de definitie . " Honey and Cream " groeit in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 4 tot en met 8 . Heirloom Zaden

Heirloom planten worden gewaardeerd door bezig met voedselveiligheid en zelfvoorziening , alsmede degenen die beter smakende producten, notities willen telers "Mother Earth News . " Erfstuk planten worden nooit genetisch gemodificeerd . Heirloom zaden ras waar is, dat is ze produceren planten die identiek of bijna identiek aan de moeder planten . Tuinders kunnen het zaad redden van erfstuk planten om het volgend jaar te zaaien en verwachten dezelfde resultaten , terwijl die met behulp van moderne hybride zaden moet meestal nieuwe zaden te kopen per jaar. Sommigen definiëren erfgoedverscheidenheden als die rond meer dan 50 jaar zijn geweest; anderen zeggen 100 jaar of drie generaties . Weer anderen vastgestelde criteria per jaar , zoals uiterlijk 1951 , dat is wanneer wijdverbreide gebruik van hybriden geïntroduceerd . Deze uiteenlopende denkrichtingen over een ding eens - een plant kan een erfstuk niet , tenzij het ​​is vrij bestoven . De Connecticut Agricultural Experimental Station ontwikkeld honing en room maïs in 1951 ; Het is vrij bestoven , zoet en niet genetisch gemodificeerd.
Hybrid Seeds

Hybride zaden zijn het resultaat van de kruisbestuiving van twee verschillende rassen van vrij bestoven plantenrassen . De zaden van hybride planten produceren geen planten identiek aan de moederplanten of uniform uiterlijk elkaar . Hybride zaden moeten meestal worden gekocht voor elke nieuwe oogst om de gewenste resultaten te krijgen . In tegenstelling tot erfstukken , zijn hybriden vaak gefokt met scheepvaart lange afstanden in het achterhoofd , en een optimale smaak en voeding worden opgeofferd ten gunste van duurzaamheid. Moderne hybride planten in een gewas rijpen op hetzelfde moment , wat goed is voor verzending naar de markt , maar niet zo goed als je wilt verse maïs te genieten door het seizoen , in plaats van het oogsten van alles in een keer .
< br >
Normaal Sugar Hybriden

" Honey and Cream " is een ouderwetse normale suiker hybride ( SU ) maïs, wat betekent dat het een standaard zoete maïs variëteit. De suikerhoudende ( SU ) gen bepaalt de zoetheid en de romigheid van de kernels van maïs. Sugar hybriden zijn niet zo zoet als suiker versterkt ( SE ) ​​of super sweet ( SH2 ) hybriden . De oren , of kolven , zijn vlezig en best gekookt binnen 30 minuten na het plukken te voorkomen dat de suiker uit te draaien in zetmeel .
Zaden

Plant " Honey and Cream " ; maïs zaden in het late voorjaar en de vroege zomer als de grond warm . Maïs stuifmeel wordt verspreid door de wind , dus plant graan in blokken of cirkels van ten minste vier rijen voor de beste bestuiving . Meng grondig £ 1 van een complete , organische meststof in elk 60 meter aan tuin rij . Zaai de zaden 1-2 cm diep met een snelheid van vier zaden per 12 centimeter van de rij , en ruimte rijen 2-3 meter uit elkaar en zaaien . Corn zaden ontkiemen in 7 tot 10 dagen . Na het ontkiemen , verwijdert u de kleine of zwakke planten om gezonde planten 8 tot 12 centimeter uit elkaar vertrekken . De zaden zijn normaliter haalbaar voor twee jaar.
Problemen

" Honey and Cream " maïs gevoelig voor rotten in koud of natte grond , en dus moeten worden geplant in grond die ten minste 65 graden. Dit zal ook helpen voorkomen dat de aanval uit zaad mais maden , kleine pootloze maden die kiemende zaad vallen koele grond . Als ze een probleem , voeg roofwormen aan de grond om te voorkomen dat dit ongedierte dat schade aan de zaden .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-corn/1002022274.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.