Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Cactus >> Content

Hoe de zorg voor een oude man Cactus

De oude man cactus ontleent zijn naam aan de lange , witte haren - achtige strengen die groeien uit het verrijkte kolom dat maakt de plant. Net als de meeste cactussen , de oude man cactus is gemakkelijk te verzorgen . Volg deze handleiding . Instructies
1

Geef een oude man cactus zoveel licht als je kunt voorzien in uw huis . De plant verdraagt ​​elke hoeveelheid zonlicht en meer is beter . Hoe meer licht de plant krijgt , hoe langer en dikker haar haren zal groeien . Kopen van 2

Stimuleer een oude man cactus een rustperiode in de winter hebben . Omdat het minder licht ontvangt in de winter, de winter de groei waarschijnlijk zwak en ongewenst . Echter , door het plaatsen in een koele omgeving , de plant zal niet groeien in de winter. Temperaturen tussen 50-65 graden Fahrenheit zijn best .
3

Water de cactus enkele dagen na de bodem klaar is uitdroging . Een oude man cactus is meer kans te worden beschadigd door over- water dan onder - water , dus het is belangrijk het niet om het water als de grond droog is . Echter , als de grond doet uitdrogen , geef de plant water totdat het loopt uit de drainage gat. Waardoor de plant minder water dan normaal in de winter stimuleert de plant om te gaan slapende .
4

Verpot in de volgende maat pot als wortels wikkel rond de bodem van de pot . Omdat de oude man cactus is langzaam groeiende , kan dit enkele jaren duren . Bij het ​​verpotten , vul de pot met een potgrond speciaal voor cactussen . Als alternatief , voeg een deel grof zand tot twee delen gewone potgrond .
5

Zorg voor de haren van de oude man als ze bruin en vies door reinigen met een oplossing van water en detergent . Meng de oplossing aanbrengen met een borstel en spoel de plant met gewoon water . Bedek de potgrond met een stuk plastic , zodat het wasmiddel niet sijpelen in de bodem. Of gewoon accepteren dat je oude man cactus begint meer te lijken op een jonge man .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1002104149.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.