Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Cactus in leven te houden

Als u lijkt te groene vingers missen , je bent niet alleen . We hebben allemaal gedood een cactus of drie op een bepaald punt . Gemeenschappelijke cactus kwalen omvatten rot , schimmel , doffe teint , verwelken , en een groeiachterstand als gevolg van slechte verlichting , slechte bodem , verwaarlozing of te veel water . Als uw cactus is ongeveer om de emmer te schoppen , hier is hoe het terug tot leven te brengen zonder al te veel inspanning van uw kant . Instructies
1

Bepaal wat voor soort cactus die je hebt. Ga online of zoek een boek over gemeenschappelijke cactussen en vergelijk foto's en beschrijvingen te achterhalen welke cactus u te maken met voordat u de reddingsoperatie beginnen . Kopen van 2

Leer de basics. Er is een overvloed aan relevante informatie over cactussen groeien, maar tenzij je wilt maken cactus tuinieren een grote hobby , focus op de basics . Dit betekent dat het leren wat voor soort cactus die je hebt, welke grond zij de voorkeur , en hoe pot , verpotten , en snoei uw cactus .

Controle 3 de bodem. De meeste cactussen moeten zandgrond en veel direct zonlicht om te gedijen . Koop een speciale cactus mix van potgrond , of maak uw eigen lagen grind, zand , en voor alle doeleinden potgrond .
4

Verplaats de stervende cactus in een warme , zonnige locatie weg van tocht of warmte bronnen . Als het dan nog wel een extraatje op, het is tijd voor een transplantatie .
5

Verpot uw cactus in een grotere , terra cotta pot die is vrij ondiep en breed met een uitstekende drainage . Als je de cactus verplanten , snoeien elke dode of verwelking wortels met een scherpe schaar , maar wees voorzichtig niet te veel te trimmen in een keer of je de cactus meer kwetsbaar voor wortelrot en schimmel maken .
6

veeg het stof van de cactus met een vochtige papieren handdoek. Als het te doornig voor deze , vul een kom met lauw water en een schar van afwasmiddel en spoel de cactus voorzichtig om zich te ontdoen van een opgehoopt vuil of stof . Laat de cactus terug op een papieren handdoek en verpotten in een paar dagen , en de cactus moet terug stuiteren binnen een week of twee .

Hoe om te groeien een Arizona Rainbow Cactus uit zaden

De Regenboog van Arizona cactus ( Echinocereus rigidissimus ) , ook bekend als de kam cactus en de egel cactus, is een vaak geteeld kamerplant . De cactus groeit bij kamertemperatuur of hoger en produceert een cilindrisch lichaam met roze -witte bloemen. De stengels zijn rood - groen met gele stekels . Het reikt tot 14 centimeter hoog en 8 centimeter dik en is onderhoudsarm . Routine water en beme

Meer dan ooit