Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een San Pedro Cactus Grow

De San Pedro cactus is afkomstig uit het Andesgebergte in Peru , maar het is gemakkelijk te kweken in de meeste klimaten . De grote , opzichtige bloemen bloeien 's nachts , en het kan opgroeien tot 5 meter hoog . Hier is hoe te one.Things je nodig hebt
Een knipsel uit een San Pedro cactus
wortelhormoon
Potgrond
Terra - cotta pot
Toon meer instructies
groeien
1

Zorg voor een 3 - tot 4 - inch knipsel uit een San Pedro cactus kopen van 2

Laat het snijden drogen voor ongeveer twee weken op een koele , droge plaats , zoals in . de schaduw . Dit houdt het snijden van het krijgen beschimmeld.

Dompel 3 de stek in wroeten hormoon.
4

Plant de stek in een goede mix van teelaarde die perliet bevat . Ongeveer de helft van de snij moet zichtbaar boven de bodem lijn. Water de goed snijden .
5

Houd het wegsnijden van direct zonlicht , zodat het niet te dun groeit . Na ongeveer zes maanden moet de snij voldoende wortels hebben ontwikkeld om voor verpotten .

Hoe te Propageren Zygocactus

Zygocactus is de voormalige geslachtsnaam voor planten van het geslacht Schlumbergera en wordt soms gebruikt als een gemeenschappelijke naam om te verwijzen naar alle soorten van Kerstmis cactussen . De gesegmenteerde bladeren en opzichtige orchidee -achtige bloemen van zygocacti maken ze visueel aantrekkelijk als sierplanten en ze worden op grote schaal gekweekt als kamerplanten en tuin vaste pla

Meer dan ooit