Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Cactus >> Content

Hoe te Cactus Zaden Start Onder groeit Lights

U hoeft niet in de woestijn te wonen om cactussen groeien . U kunt cactus zaaien binnenshuis gebruik van die lichten. Mensen groeien ze als ongebruikelijk kamerplanten en hoewel ze niet veel zorgen nadat ze zijn en groeien, ze zijn moeilijker te kweken uit zaad . Het hebben van de juiste voorwaarden voor de zaden te ontkiemen is belangrijk. Zodra de zaden ontkiemt zijn , zal je nodig hebt om naar te kijken en hen te beschermen van schimmels en insecten . Instructies
1

Zoek een aantal kleine keramische potten die ongeveer 2 bij 2 cm in het vierkant . Zorg ervoor dat er drainage gaten aan de onderkant . Kopen van 2

Vul de potten met potgrond dat is een zandstrand en goed doorlatende . U kunt een speciale cactus mix van potgrond kopen bij de meeste tuincentra .

Plaats 3 een zaad per pot in het midden van de pot op de top van de bodem. Met behulp van een theezeefje , zift een aantal zeer fijne potgrond en nauwelijks dekking het zaad.
4

Plaats de potten in een container die een snap-on deksel heeft . De container moet zo licht worden doorschijnend kan doordringen . Het deksel helpt behouden vocht . Giet 1/4 inch van vocht in de houder .
5

Water de top van de potten met een fijne mist spuit . Water de grond goed , maar doe het niet vochtig maken .
6

Sluit het deksel op de container en plaats het onder die lichten. Plaats de tl kweeklampen 12 tot 15 cm van het grondoppervlak . Hebben de lichten aan voor 12 tot 18 uur per dag . Zaden moeten worden gehouden rond de 70 graden C. Als u niet beschikt over een warme ruimte voor de potten , plaats dan een warmte-pad onder de container om de temperatuur te regelen . Zaden moeten ontkiemen in 2-3 weken . Veeg condens die zich vormt op het deksel .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1002104054.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.