Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Cactus >> Content

Hoe bewaart Agave Nectar

Agave nectar is een natuurlijke zoetstof die afkomstig is van de agave plant , de woestijn plant die ook wordt gebruikt om tequila te maken. Agave nectar wordt soms gebruikt in plaats van suiker of honing als het heeft een neutrale smaak met een lage glycemische index cijfer . Veganisten begrijpen dat het niet afkomstig is van bijen . Veel rauw voedsel liefhebbers gebruiken agave nectar in hun dieet het wordt verwerkt bij een zeer lage temperatuur , waardoor het technisch gezien een rauwe food.Things Je
Steriele glazen pot
Toon meer instructies
< Need br > 1

Koop agave nectar bij uw lokale natuurlijke of de gezondheid van voedsel op te slaan . Het kan als agave siroop worden geëtiketteerd . Als de agave nectar is in een steriele knijpfles , het is fijn om te gebruiken van die fles . Als je moet agave nectar in bulk kopen, moet je het goed bewaren . Kopen van 2

Breng de agave nectar in een steriele , luchtdichte glazen pot , zodat eventuele lekkages worden afgeveegd de zijkanten van de jar . Zoals elke zoet voedsel , kan agave nectar mieren aan te trekken als niet opgeruimd .

Bewaar 3 de agave nectar op een koele , droge plaats . Afhankelijk van de temperatuur van uw huis , kan een koele en droge plaats het aanrecht of in een kast te zijn . Agave nectar kunnen worden opgeslagen in de koelkast , indien gewenst.
4

Bewaar de agave nectar op deze manier voor onbepaalde tijd. Het kan duren voor meer dan een jaar , zoals honing , maar niet kristalliseren zoals honing .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1002103997.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.