Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een San Pedro Cactus Indoors Grow

De San Pedro cactus ( Trichocereus pachanoi ) groeit in een enkele , dikke kolom . Het vlees van de cactus wordt traditioneel gegeten of gemaakt in thee in Peru . Sinds de San Pedro cactus hoogtes van 19 meter hoog kan oplopen , is het meestal gekweekt . U kunt echter ook groeien in een pot binnenshuis geplaatst . Indoor San Pedro cactussen korter blijven als gevolg van minder licht en beperking van de wortels . Wat je nodig hebt Goedkope 5 - tot 6 - inch plantdiameter pot
Gravel
Cactus potgrond
Water
Vloeibare cactus meststoffen
Potgrond ( optioneel )
Perliet ( optioneel ) op Twitter Oven ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Zoek een 5 - tot 6 - inch plantdiameter pot ervoor te zorgen dat ten minste drie tot vier gaten in de bodem voor waterafvoer . Vul de binnenkant van het met een 1/4- tot 1/2-inch laag grind om te helpen met drainage . Kopen van 2

Vul de pot met een cactus potgrond , totdat het is half vol . Cactus mix is op elk tuincentrum of planten leverancier . Water de mix totdat het vochtig is , maar niet vochtig en bij elkaar houdt als je het knijpen in je hand .
3

Trek tuinhandschoenen en verwijder voorzichtig de San Pedro cactus uit de kwekerij pot . Plaats de wortels in de nieuwe pot en voeg extra grondmengsel totdat de basis van cactussen bereikt . Niet van toepassing grond boven het groene gedeelte . Water de bodem weer naar de bovenste lagen te bevochtigen.

Plaats
4 de pot in een gebied met direct zonlicht , zoals een vensterbank .
5

water de bodem in de pot een keer per week door het invullen van een wastafel met 2 cm water en het plaatsen van de pot in. Laat de top van de bodem volledig drogen tussen drenken. Stoppen met water geven in de late herfst wanneer de cactus gaat slapende en weer hervatten in het vroege voorjaar .
6

Breng een vloeibare meststof cactus aan de grond in de pot , het kiezen van een die aantallen 4-7 heeft -7 of 2-7-7 . De getallen geven het percentage stikstof , fosfor en kalium in het product . Breng de kunstmest alleen tegen de voorgestelde intervallen op de verpakking , want teveel zal ze doen verslechteren .
7

Zet de pot op een koelere plaats in de winter, zoals een kelder of zelfs een schuur . De optimale temperaturen in de winter voor een San Pedro cactus is tussen de 40 en 50 graden Fahrenheit , hoewel het binnen kan overleven bij kamertemperatuur ook.

Hoe de zorg voor een Cereus Tetragonus

Cereus tetragonus is een inheemse Amerikaanse cactus die 6 meter op de vervaldag bereikt. Het is een langzaam groeiende cactus , hoewel, met lange, dunne kolommen van sappige groei bedekt met stekels . Geschikt voor buiten groeien in de zones 10 en boven op het Amerikaanse ministerie van Landbouw Plant Winterhardheid Zone Map , wordt het vaak geteeld als kamerplant en goed aanpast aan het binnenmi

Meer dan ooit