Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Cactus >> Content

Hoe te Euphorbia Triangularis water

Euphorbia is een enorme geslacht van cactus-achtige vetplanten . Ze kunnen bladeren hebben en ze kunnen doornen hebben . Sommigen van hen zijn vlezig en anderen zijn meer kruidachtige . Euphorbia triangularis is zowel vlezig , doornige en heeft kleine blaadjes . Het is een grote plant die kan oplopen tot 15 voet in zijn natuurlijke habitat . De plant is groeien als een indoor model in alle, maar Amerikaanse ministerie van Landbouw zones 9-11 . Euphorbia moet vergelijkbaar cultuur aan zon liefdevolle cactus wat betekent goed doorlatende zanderige grond , fel licht , warme temperaturen en een minimale hoeveelheid water . Deze Zuid- Afrikaanse inheemse wordt ook wel rivier euphorbia en is te vinden op droge noorden gerichte slopes.Things Je
Clay pot nodig
Gravel
Gieter vochtmeter kan
Show meer instructies
1

Plant Euphorbia triangularisaka in een aarden pot waarmee het overtollige water te laten verdampen. Wortelrot is een veelvoorkomend probleem met euphorbia soorten. Ze doen hebben water nodig om te leven , maar kunnen hun wortels hebben in een drassige omgeving . Wees er zeker van zijn er voldoende drainage gaten en laat nooit de plant zitten in een schotel water . Kopen van 2

Bedek de bovenkant 1/2 centimeter van de bodem met grind als een anorganische mulch om de toplaag te behouden vocht . Het oppervlak zal uitdrogen te snel zonder bekleding en dit kan je aan het denken de plant vocht nodig als het niet doet . Er zijn gekleurde decoratieve grind of u kunt gewone erwt grind gebruiken .
3

Water alleen wanneer de plant droog is helemaal naar beneden naar de bodem van de container. Dompel je vinger in de afvoer gat te controleren op vocht en een koelte . Ofwel geeft aan dat u een andere dag of twee kan wachten.
4

Gebruik een vochtmeter om te bepalen of het tijd is om water . De eenheden nemen het giswerk uit drenken. Er zijn vele soorten van vocht meter van ingewikkeld tot zeer eenvoudig. Sommigen zullen je meer dan je nodig hebt om te weten, maar de keuze van het model is uw eigen vertellen . Plaats de sensor of wand helemaal in de container. De meter zal u vertellen , hetzij door kleur of woorden wanneer het tijd is om water te geven. Als het zegt " droog" of toont rood , is het tijd om te irrigeren.
5

Breng het water aan de voet van de plant langzaam . De grond zal droog zijn en zullen vocht dat te snel wordt toegevoegd niet absorberen. Het zal gewoon giet de drainage gaten . Giet geleidelijk in kleine hoeveelheden in de bodem de tijd om uit te breiden en het water grijpen te geven . Als het begint te druppelen uit de bodem de plant heeft er genoeg van . Schorsen drenken geheel in de maanden december tot en met februari .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1002103759.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.