Huis Tuin

Huis Tuin

Succulente Arrangement Ideeën

Van oorsprong uit woestijngebieden en tropische bossen , vetplanten toevoegen interessante vormen aan een regeling , terwijl die weinig verzorging en onderhoud . Als enige fabriek in een regeling , vlezige bladeren de sappige voegen een punt van belang om elk interieur . In combinatie met cactussen , de gladde bladeren van vetplanten compenseren scherpe stekels van de cactus ' . De vele tinten groen van verschillende vetplanten fungeren als gebladerte in een eigentijds bloemstuk . Beschrijving en Zorg

Alle cactussen zijn vetplanten , maar niet alle succulenten zijn cactussen . Vetplanten hebben vlezige stengels die slaan water en brede , vlezige bladeren die efficiënt zijn in het verzamelen van vocht zijn . Cactussen hebben stekels in plaats van bladeren , gerangschikt in groepen van drie . Zoals veel vetplanten ontstaan ​​in warme , woestijngebieden , in de meeste regio's zijn ze vooral binnen gekweekt als kamerplanten . De meeste vetplanten de voorkeur aan een zonnige plek , hoewel ze verbrand kunnen worden met te veel blootstelling . Zij hebben behoefte aan een snel - doorlatende grond , als ze worden gebruikt om omgevingen met weinig water . De meest voorkomende insect problemen met vetplanten zijn spint en wolluis . Ze zijn ook gevoelig voor zwarte stengelrot veroorzaakt door over - drenken.
Als centrale Focus

De symmetrische opstelling van de volle vlezige bladeren van vetplanten , zoals haworthia en kip - en - kuikens , lenen zich voor geometrisch gevormde regelingen . Kies een vierkante of ronde container voor uw arrangement en plaats een grote vetplant in het midden. Een helder gele container contrasteert sterk met het groen van de plant ; natuurlijke containers van hout benadrukken de aardsheid van de sappige ; en lichtgele en zandkleurige potten echo van de plant woestijn oorsprong. Omringen de plant met kleine ruwe rotsen om te contrasteren met zijn gladde bladeren. Voor vetplanten met een lange , boom -achtige stam , zoals de jade fabriek , positioneren kleinere vetplanten rond de basis. Vetplanten bekend als levende stenen veel variatie in vorm , textuur en kleur . Schik een verzameling van verschillende soorten van deze kleine planten op de rotsen om hun steen - achtige uitstraling te benadrukken.
Met cactussen

Cactussen en vetplanten moeten vergelijkbare groeiomstandigheden en met succes kunnen worden geplant in dezelfde container . De gladde , glanzende bladeren van vetplanten contrasteren met de korte scherpe stekels van cactussen . Gebruik tong de hoge moeder-in -law's succulent , met zijn lange , gele randen donkergroene bladeren , naast de ronde cilinder vorm van de kroon cactus. Offset de roze bloemen van de bloeiende cactus van Kerstmis met de bonte bladeren van de aloë plant . Voor een harmonieuze en warme kleuren , plaatst de rode , roze en oranje bloemen van de kalanchoe sappige met de rode - top cactus , die rood , geel of oranje gezwellen beschikt bovenop een gladde , groene lichaam.

in bloemsierkunst

bloemstukken , maak een mix van vetplanten en bloemen in een boeket . Verwijder kleine vetplanten uit hun potten en plak ze op het uiteinde van de draad bloemisten om een ​​bloem vorm. Bedek de draad volledig met tape groene bloemisten . Steek de sappige " bloem " in een bloemstuk naast exotisch gevormde bloemen . U kunt de sappige later herplanten . Hoewel de meeste bloemen hebben verschillende bodem en water voorwaarden vetplanten , kunt u ze aan elkaar te regelen met behulp van verschillende potten . Kies een geschikte container waarin om de bloemen te planten . Zet de pot met de succulente in deze container , op een baksteen of sommige rotsen op te trekken tot een hoogte zodat de bovenkant van de bodem ligt met dat in de bloem container. Plant bloemen die dezelfde hoeveelheid zon nodig heeft als de sappige . De bloemen water en de sappige afzonderlijk als dat nodig is.

Kenmerken van een Saguaro Cactus

De Saguaro Carnegiea gigantea cactus is een iconische woestijn plant die alleen groeit in een deel van een woestijn ter wereld . Dieren, zoals de vergulde flikker en Gila specht , maken nesten in het Saguaro s vlees. Mussen, vinken , uilen en paarse martins kan verhuizen naar een verlaten Saguaro nest . De woestijn dieren eten het Saguaro s vlees en fruit voor water en voeding . Habitat Kenmerken

Meer dan ooit