Huis Tuin

Huis Tuin

Soorten Cholla Cactussen

Cactussen van Opuntia zijn inheems in de woestijnen van Noord-Amerika . Meer dan 20 soorten cactussen heten chollacactussen , en ze groeien op alle gebieden van de woestijn zuidwesten. De verschillende soorten nemen verschillende vormen . Cholla groeien met gelede cilindrische stengels , en een papierachtige omhulsel dekt hun stekels , een eigenschap uniek onder de cactussen . Chain -Fruit Cholla

De grootste van de Cholla , de keten - fruit Cholla , kan groeien tot 15 meter hoog . Deze boomachtige cactus produceert vruchten die hangen aan de takken , en als ze niet verdreven een nieuwe vrucht zal het volgende jaar gekoppeld aan fruit vorig jaar groeien . Deze ketens van fruit kan tot twee meter lang , en ze geven de cactus zijn gemeenschappelijke naam . De vruchten worden snel los , echter, en ze kunnen op voorbijgangers vallen , wat leidt tot een ander gemeenschappelijk bijnaam, het springen Cholla .
Wegedoorn Cholla

Wegedoorn is een andere grote verscheidenheid van cholla , opgroeien tot 10 meter hoog . Het is een licht groene of paarse cactus met lange takken die het gewei van een hert te lijken , en het groeit in de Sonora woestijn . De bloemen zijn bijzonder opvallend , variërend in kleur van helder geel tot oranje , roze of rood . Het is gelijkaardig in vorm aan de staghorn Cholla .
Cholla

bedekt met fijne stekels die zacht en fuzzy in bepaald licht en van een afstand lijken deze cholla krijgt zijn gemeenschappelijke naam van zijn bedrieglijk goedaardige uitstraling . Deze soort , die kan groeien tot 7 meter hoog , is net zo gevaarlijk als elke andere Cholla , echter. De dichte stekels kan gemakkelijk doorboren vlees , en haar stengeldelen gemakkelijk weg uit de plant breken en word bij iedereen ongelukkig genoeg om te poetsen tegen haar ingediend . Vanwege deze gewoonte , Cholla wordt ook soms genoemd springen Cholla .
Devil Cholla

Devil Cholla is een typisch voorbeeld van een groep van cactussen genoemd club Chollas . In tegenstelling tot de de boomachtige Chollas , club Chollas groeien dicht bij de grond en de tak van de basis in plaats van de toppen van de stengels . Ze heten club Cholla vanwege de club - vormige verbindingen in hun stengels , en in tegenstelling tot andere Chollas , zijn hun stekels niet onder een papierachtige omhulsel .

Vorherige Seite
Nächste Seite
Hoe maak je een Cactus Crest

Kuif cactussen verschijnen in de natuur met verschillende niveaus van frequentie. Cristation of fasciatie , als Cresting werkwijze bekend , ontstaat wanneer een deel van de cactussen groeit horizontaal vanaf de top van de belangrijkste plant . In de natuur , kuif cactussen lijken vaak tot een hersen -achtige top of afwisselend , een waaiervormige structuur hebben. Om opzettelijk kam een cactus pla

Meer dan ooit