Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Cactus >> Content

Soorten Cactus Fruit

Cactus fruit is niet een grote verkoper in de Verenigde Staten , maar is in de meeste andere landen . Wereldwijde productie van cactusvijg fruit , genaamd tonijnen, is meer dan de productie van abrikozen , aardbeien of avocado . De markt voor cactusvruchten groeit onder hogere inkomens shoppers als ze moe van gemeenschappelijke fruit en iets meer exotisch eisen. In landen waar de beste landbouwgronden up worden weggerukt door ontwikkelaars voor woningbouw , worden boeren gedwongen om gewassen die groeien op minder productief land te vinden. Israël is een woestijn land dat de ontwikkeling van zijn cactusvruchten landbouwindustrie . Dragon Fruit

Waarschijnlijk de meest herkenbare van de cactus vruchten is dat van de vining cactus ( Hylocereus undatus ) . De rode huid , witte vruchtvlees fruit staat bekend als dragon fruit in Azië , maar wordt vaker rode pitaya in Latijns-Amerika genoemd. Nicaragua produceert een aantal met rood vruchtvlees rassen . Het vlees is nogal flauw , en sommige verkopers beweren dat de vrucht wordt grotendeels gekocht en gebruikt voor de versiering . Moderne hybriden zijn beter smakende vrucht . Een gele draak vruchten , die afkomstig is van de Selenicereus megalanthus plant wordt geteeld in Israël . Het heeft de neiging om hogere temperaturen dan de andere draak fruitsoorten tolereren . Geel pitaya vrucht is spinier en kleiner dan de rode draak fruit
Indiase Fig

De Opuntia ficus - . Indica cactus - is algemeen bekend als Indiase vijg, Barbary vijgen en tonijn cactus. De plant is treelike , met een zware , stevige stam die de grote , gesegmenteerde takken die bestaan ​​uit langwerpige pads ondersteunt. Oranje , zijn komvormige bloemen gevolgd door rondachtig , paarsachtig vruchten tot 3 1 /2 cm lang genoemd tonijn . Deze plant is winterhard tot het midden van de 20 graden Fahrenheit , die schade heeft geleden temperaturen dip lager. Het moet de volle zon en goed doorlatende grond , en kunnen extra water nodig hebben in tijden van droogte . De huid van rijpe vruchten, die stekels en prikkeldraad haren hebben , glijdt af naar een zoete vruchtvlees met veel zaden te openbaren . Deze vrucht wordt gegeten als een hongersnood voedsel in ontwikkelingslanden wereldwijd.
Apple Cactus

Cereus peruvianus , of appel cactus , is een grote zuilvormige cactus die produceert een middelgrote fruit in verschillende tinten van rood naar geel . De aromatische witte vruchtvlees heeft een subtiele , zoet /zure smaak , en veel zwarte , eetbare zaden . Israël was het eerste land dat dit gewas naar Europa te exporteren , of te verkopen in zijn eigen binnenlandse markt. De VS en Australië zijn langzaam introduceren deze vrucht tot hun markten . De uitstekende rendementen , lange houdbaarheid , schoonheid en smaak voorspellen een goede toekomst voor het over de hele wereld . Cereus peruvianus is treelike , die kunnen oplopen tot 33 meter hoog . Apple cactus is niet winterhard en wordt alleen aanbevolen voor USDA zones 10 tot 11 . Als je ze in zone 9 , moet worden beschermd tegen koude .
Vijg

inheems in de VS , Opuntia humifusa , of stekelige peer, is een laagblijvende , prostaat , vaste plant cactus. Het heeft stekels en prikkeldraad haren op het fruit en pads. Bloemen zijn helder geel , en de vele rode vruchten rijpen in de herfst . De peervormige stekelige vrucht is wat geeft deze cactus zijn gemeenschappelijke naam . Hoewel de vrucht is klein , weinig vlees en niet commercieel verkocht , het wordt gegeten en tot dranken , jams en gelei , vooral in de zuidelijke VS Het is niet kieskeurig over waar het groeit , en zal gemakkelijk wortel van pads of uit zaden groeien .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1002103522.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.