Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een Cactus groeien in een aquarium

Cactus is een woestijn plant die gedijt in droge en warme omgeving . Cactussen worden vaak geteeld als kamerplant die jarenlang meegaat met de juiste zorg . Velen groeien een groepering van cactussen in speciale containers naar een indoor mini - tuin , of schotel tuin te creëren . Deze zijn gemaakt met verschillende gevormde ondiepe containers hoewel andere containers zo goed werkt , zelfs aquaria. De meeste mensen denken van het gebruik van een aquarium naar een terrarium te maken, maar je kunt de bovenkant verlaten uit en plant een cactus in een ook . Wat je
Bleach
Gravel
Cactus bodem mix
Handschoenen
krant
Toon meer instructies
1 Noodzaak

Reinig het aquarium met een mengsel van 1 deel bleekmiddel en 10 delen water . Spoel het aquarium meerdere malen om de reinigingsoplossing te verwijderen en droog het aquarium .

Plaats Pagina 2 het aquarium op een locatie met heldere binnenverlichting , maar niet in de buurt van een raam . Je moet het zonlicht te houden van als gevolg van door de zijkanten van het aquarium , die de cactus kan branden .
3

Bedek de bodem van het aquarium met 2 centimeter dik grind . Voeg een 2 - inch laag van cactusaarde of meng uw eigen gebruik van gelijke delen van zand en potgrond , of 1 deel zand op 2 delen potgrond .
4

Maak een gat dezelfde grootte van de container of de cactus wortels . Een andere optie is om de cactus in dezelfde pot te houden en gewoon begraven de pot in de grond .
5

Draag handschoenen om de cactus te transplanteren in het aquarium of gebruik krant of doek om de cactus te wikkelen alvorens het. Zorg ervoor dat de cactus niet dieper geplant dan het groeide in de container .
6

Wacht minstens een week om de cactus water om schade aan de wortels te genezen mogelijk te maken. Niet meer water tot de bodem bijna opdroogt.

Hoe Desert Rose Zaden Plant

Desert rose ( Adenium obesum ) is een vetplant struik met betrekking tot de oleander , allamanda en frangipani . Dit is een makkelijke plant om te beginnen uit zaad , maar je moet de zaden binnenshuis zaaien , anders wordt de wind zal waaien ze weg . De woestijn nam bloei hetzelfde jaar is gezaaid , met trechtervormige , roze bloemen . Wanneer de woestijn roos groeit , zal het een dikke , gezwolle

Meer dan ooit