Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Roots op Cactus Grow

Vanaf de platte - doorbladerde Opuntia op de stekelige Saguaro , alle soorten cactussen zullen wortel uit stek bij blootstelling aan de juiste voorwaarden . Drogen cactus stekken voor een paar dagen voor het planten ze is misschien wel de belangrijkste stap in de richting van succesvolle beworteling , aangezien het proces vermindert de kans op rot door het afdichten van de doorgesneden uiteinden . Het drogen van de cactus en deze te voorzien van warmte , licht en voedselarme bodem , zal de cactus veroorzaken wortel in slechts een paar weken en klaar om permanent te planten in een maand of twee . Wat je
Zware handschoenen nodig
Snoeischaar
6 -inch diameter plastic pot
Grof zand
Perliet
Water
Toon meer instructies

1

Trek dikke handschoenen voor het werken met stekelige soorten cactussen . Tuck de mouwen van je shirt in de polsband van de handschoenen voor extra bescherming . Kopen van 2

Selecteer een snij- gelet op de soort van cactus. Kies 4 - tot 6 -inch segmenten van de uiteinden van zuilvormige soorten , selecteert onvolwassen pups van bolvormige soorten , en kies geheel pads uit paddle soort

Sever 3 het snijden netjes bij . snoeischaar of een tuinieren mes . De ketting op de kruising tussen twee pads van Opuntia cactussen , of gesneden bol cactus pups gelijk met de grond .
4

Zet de cactus niet in direct zonlicht, op een plek met goede luchtcirculatie en een lage luchtvochtigheid . Droog de cactus voor enkele dagen tot het afgesneden einde droog en wittig is in kleur , met een iets gebobbeld uiterlijk rond de randen .
5

Pot de cactus snij de helft van de diepte in een 6 - inch - diameter plastic pot gevuld met gelijke delen grof zand en perliet . Grafheuvel de beworteling mengsel rond de basis van zware stekken om te voorkomen dat ze omvallen .
6

Stel de ingemaakte cactus buiten waar het gedeeltelijke zon en temperaturen krijgt boven de 60 graden Celsius 's nachts en 80 F tijdens de dag . Laat niet meer dan een uur van direct zonlicht om de cactus elke dag raak .
7

Giet 1 /4 kop van water op de grof zand en perliet mengsel vijf dagen nadat u de pot snijden. Voeg extra water wanneer het mengsel droog aanvoelt op een diepte van 2 centimeter.
8

test voor wortels in drie weken . Pak de onderkant van de cactus met uw gehandschoende hand of een tang . Voorzichtig proberen om de snij uit de pot te tillen . Voel voor de weerstand , die de wortelgroei aangeeft .

Kan ik Bewaar Aloe Vera Gel van een plant in de koelkast

? Aloë vera kalmeert brandwonden en huidirritaties en werkt als een moisturizer voor de droge huid . Om het meeste voordeel uit uw installatie te krijgen , oogsten al het gel uit een blad in een keer, en dan in de koelkast en gebruiken als dat nodig is. Het opslaan van Bladeren U kunt wikkelen hele bladeren in plastic folie of op te slaan in afsluitbare plastic zakken en dan koelen ze voor meerd

Meer dan ooit