Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Vetplanten ontkiemen

Vetplanten worden gekenmerkt door hun dikke , vlezige bladeren en stengels . Deze bladeren en stengels geëvolueerd om de planten te helpen overleven droogte door de opslag van extra water . Sommige vetplanten , zoals cactussen , stekels te helpen deze winkels van water te beschermen tegen dieren. De zaden van veel succulenten zijn vrij klein en kan moeilijk te ontkiemen zijn . Beregening , niet-gesteriliseerde potgrond en een aantal andere factoren kunnen remmen kieming. Wat je
Vernevelingsinstallaties mondstuk voor uw slang of spuitfles
Plastic wrap
Plastic emmer
Plastic pot
puimsteen
Peat
Grof zand
Bakplaat nodig < br >
Toon meer instructies
1

Mix 50 procent puimsteen met 50 procent turf en spreid het uit op een bakplaat . Plaats de bakplaat in de oven bij 350 graden Celsius gedurende 30 minuten steriliseren . Gesteriliseerde potgrond kunnen ziekteverwekkers die schadelijk zijn voor zaden en zaailingen bevatten . Kopen van 2

Vul een plastic pot met de gesteriliseerde potgrond en strooi de zaden bovenop de mix . Bedek de zaden licht met grof zand . De pot kan elke grootte zijn. U kunt zelfs hergebruiken yoghurt dozen , zolang ze zijn schoon en je porren drainage gaten in de bodem .

Plaats
3 de plastic pot met zaden in een kleine plastic kuip . Vul het bad met water tot de helft van de pot is ondergedompeld . Overhead gieter offerte ontkiemende zaden te verjagen of zelfs doden . Dompelen de pot in het water laat water sijpelen door de bodem , het verstrekken van vocht zonder beschadiging van de zaden.
4

Stretch plasticfolie boven het bad te val vocht te helpen en de luchtvochtigheid te verhogen . Plaats de gehele container buiten in een fel verlichte plaats , niet in direct zonlicht . Controleer het waterpeil regelmatig als het twee of drie weken kan duren voordat de zaden ontkiemen .
5

Til een of twee zijden van de plastic verpakking zodra de zaden ontkiemd , maar verwijder het niet . Dit zal geleidelijk het vochtgehalte en de voorbereiding van de zaailingen te transplanteren .
6

Verwijder de plastic verpakking na een paar dagen en gebruik een verneveling mondstuk op uw tuinslang of een spray fles om de zaailingen vochtig te houden . Houd de grond vochtig maar niet onderdompelen . Zodra de zaailingen zijn 1 inch in diameter, kunnen ze worden overgeplant naar afzonderlijke containers .

Hoe de zorg voor een Lophocereus schottii Cactus

Lophocereus schottii is een cactus die afkomstig is uit de woestijnen van het zuidwesten van de Verenigde Staten en Mexico . Het groeit langzaam , waardoor Lophocereus schottii een geschikte container plant. Deze cactus kan groeien tot 21 meter hoog en een breedte van 5 centimeter , met meerdere rechtopstaande stengels die tak aan de basis. Lophocereus schottii groeit gemakkelijk uit zaad en de gr

Meer dan ooit