Huis Tuin

Huis Tuin

Mijn cactus is Liggen Na een Freeze

Cactussen zijn woestijn vetplanten en te groeien in een grote verscheidenheid van maten, vormen en habitats . Deze planten moeten heldere , hete zomers en quick - doorlatende grond , en ze tonen een scala aan koude toleranties . Vriesweer kan beschadigen en zelfs doden sommige cactussen , waardoor sommige omver te werpen . Koude Tolerantie

Sommige cactussen zijn tolerant ten opzichte van koud weer , bevriest en zelfs sneeuw , terwijl anderen niet tolereren koud. Agave , ocotillo , yucca en andere woestijn en tropische cactussen bezwijken voor letsel bij koude temperaturen . Volgens de Universiteit van Arizona Cooperative Extension , de showier cactus variëteiten komen uit vorstvrije zones en de temperatuur niet tolereren onder de 40 graden Celsius .
Vorstschade

cactussen ervaring vorstschade wanneer de temperatuur daalt onder de 30 graden F en blijven daar gedurende enkele uren . De koude lucht wordt zwart blootgestelde delen van de cactus en kan de gehele plant in extreme situaties beschadigen. Lang bevriest veroorzaken vergeling , zwart worden en de dood van zuilcactussen .
Behandelingen

Een cactussen met beschadiging van het oppervlak kan zijn beschadigd vlees te verliezen, maar teruggroeien in de lente . Langdurige bevriest , hoewel, doden gevoelige cactussen . Verplaats ingemaakte cactussen in het huis voor bescherming, en bedek outdoor cactussen met dekens of lakens wanneer de temperaturen dalen. Zet lichten onder de lakens en zet ze op in de nacht voor extra warmte en bescherming .
Care

Houd alle cactussen gezond en veerkrachtig met de juiste zorg. Houd ze in de volle zon en in sites en bodems met een snelle , efficiënte afwatering . Schaduw en puddled waterschade een cactus zo snel vriestemperaturen doen . Water een cactus spaarzaam elke week. Bevruchten met een evenwichtige meststof in het voorjaar en de vroege zomer alleen ; de Universiteit van Arizona Cooperative Extension noten die voedingen vallen leiden tot late groei en verdere kans op vorstschade in de winter.

Spint in Cacti

Spint zijn kleine wezens die een verscheidenheid van planten, waaronder cactussen en vetplanten teisteren . Ze zijn een veel voorkomende oorzaak van verkleuring , ziekte en zelfs de dood in planten ze koloniseren , en hoewel ze zijn relatief gemakkelijk te voorkomen , kan een grote plaag snel optreden als de installatie niet is verzorgd . Hoewel ze worden aangeduid als mijten , zij in feite lid

Meer dan ooit