Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Cactus >> Content

Hoe om te groeien Night Blooming Pipe Cactus

The Dutchman's pipe cactus ( Epiphyllum oxypetalum ) produceert geurende witte bloemen in de duisternis van de nacht . De plant is afkomstig uit de jungles van Zuid- Noord-Amerika en Zuid-Amerika , maar met succes kan groeien als een overdekt cactus buiten zijn oorspronkelijke verspreidingsgebied . Pijp cactus produceert haar bloemknoppen in het voorjaar en de vroege zomer . De bloesems geopend in de late avond en verdwijnen kort na zonsopgang . De slappe cactus gebladerte blijft wintergroen, zodat de plant biedt levende belang , ongeacht het seizoen of tijdstip van de dag . Wat je nodig hebt
Planter
Balanced oplosbare meststof
Grof zand
Pine schors Veenmos
Toon meer instructies
1

Transplant de pijp cactus om een ​​nieuwe pot die bodem drainage gaten heeft als de decoratieve kwekerij pot bevat geen gaten . Gebrek aan drainage resultaten in drassige bodem, die de plant niet kunnen verdragen . Gebruik een pot van hetzelfde formaat of een maat groter dan de oude . Plaats een lekbak onder de pot. Kopen van 2

Zet de cactus in een venster dat de volle zon ontvangt . Als een full - zon locatie is niet beschikbaar , kies dan een gebied dat vol ochtendzon en het licht 's middags schaduw ontvangt .
3

Water de plant als de bovenste 1 centimeter van de bodem niet meer sticks je vinger wanneer u deze in de bodem, maar voordat de bodem voelt helemaal droog . Water totdat de overmaat druipt van de bodem drainage gat en giet het overtollige water uit de lekbak na het gieten .
4

Bemesten de pijp cactus maandelijks tijdens de lente en zomer met een evenwichtige oplosbare meststof . Breng de meststof op de helft van de prijs op het etiket van uw grootte van de pot . Stop bemesting tijdens de winter, wanneer de cactus gaat een periode van trage groei .
5

Verpot de cactus om de twee jaar . Til de plant uit de pot en spoel de oude bodem van het wortelstelsel . Vul een nieuwe pot die een maat groter dan de oude met een potgrond met 1 deel zand , 1 deel den bast en 2 delen veenmos . Plant de cactus op dezelfde diepte waarop het werd eerder groeien .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1002022136.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.