Huis Tuin

Huis Tuin

Kan Frost Kill Epiphyllum Oxypetalum

? Epiphyllum oxypetalum , in de volksmond 's nachts bloeiende cereus , is een lid van de familie van de cactus en is gevoelig voor koud weer . Het is winterhard buiten het hele jaar in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 10 tot en met 11 , en het bloeit als kamerplant in elke zone . Een eenmalige blootstelling aan vorst is het onwaarschijnlijk dat de plant te doden , maar herhaalde vorstschade kan leiden tot het uiterst verwelken en sterven. Houd je 's nachts bloeiende cereus gezond als het weer afkoelt door het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen . Beschrijving en Cultuur

Night - bloeiende cereus is een epifyt , wat betekent dat het kan groeien op andere planten . Bij warm weer , het produceert grote , geurende bloemen die alleen 's nachts open ; het berust op motten voor bestuiving . Een 's nachts bloeiende cereus moet dezelfde omgeving als veel cactussen , waaronder zandgrond , alleen een beetje water en halfschaduw .
Lage Temperaturen

De buitentemperatuur doesn ' t moet wel 32 graden Fahrenheit voor vorst zich te ontwikkelen. Dus het is best om uw outdoor - nachts bloeiende cereus beschermen wanneer de nachtelijke temperatuur dip onder de 50 graden Fahrenheit . De plant kan vorstschade lijden , vooral op de tips. De vorstschade kan verschijnen als bruin , verwelking gebieden en /of weke delen . Omdat de schade kan leiden tot bacteriële rot , verwijder de getroffen gebieden als u merkt dat ze verspreiden . Als de getroffen gebieden verspreiden zich niet , verwijder ze dan in het voorjaar , wanneer de plant groeit actief en kunnen ze vervangen .
Vorstbeschermingssysteem

De makkelijkste manier om een outdoor - nachts bloeiende cereus plant die in een pot te beschermen is om het binnenshuis te nemen wanneer vorst wordt verwacht. In een koel klimaat , moet binnen blijven de hele winter . In een warmer gebied een optie om de plant rug buiten gebracht zodra het gevaar van vorst passeert . Wanneer een 's nachts bloeiende cereus is geplant in de grond, dan vorst doek , plastic zeil of een laken geplaatst over de plant kan vorst houden van het aanraken van de plant, maar laat een plastic omhulsel raak de plant. Verwijder de bekleding tijdens de dag, zodat de plant kan profiteren van het zonlicht .
Winter Care en Fertilizer

aanmoedigen van je 's nachts bloeiende cereus om een pauze te nemen van bloeien in de winter U krijgt de plant heeft genoeg kracht om grote bloemen maken in de zomer. Verlaag hoeveel water je de plant te geven tijdens koele maanden , en niet te voorzien van kunstmest . Het moet meststof slechts twee keer per jaar , eind februari en begin november . Wanneer het tijd is om te bevruchten , gebruik een lage - stikstofmeststof , zoals een 2-10-10 meststof , en verdunnen met water tot een kwart sterkte voor het gieten het over de wortels van de plant . Verdunnen meststof op een vierde kracht door het grondig mengen van een deel van de meststof met drie porties water .

Hoe maak je een Yucca Plant Move

Yucca planten ( . Yucca ssp ) zijn meerjarige vetplanten beschikbaar in meer dan 56 verschillende types . Sommige van deze struiken bereiken 15 meter hoog met diepe wortels en leven voor honderden jaren in hun natuurlijke woestijn habitats . De lange , stijve groene bladeren worden getipt met scherpe stekels . Geurig, crème-kleurige , klokvormige bloemen cluster op de top van grote bloemstelen wan

Meer dan ooit