Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe lang voor Blueberry Struiken Produce

? Bosbessen zijn zomerfruit struiken die goed groeien in alle gebieden van het land . Deze bussen zijn uniek in de vrucht wereld in dat ze een koudere wintermaanden en worden zijn winterhard tot veel van de koudere groeiende zones . Ze vereisen een bepaald aantal jaren voordat de productie van fruit . Leeftijd

Volgens de Ohio State University Extension , bosbessenstruiken vereisen drie jaren van groei en rijpheid voordat ze beginnen te bloeien en vrucht .
Maturity

Blueberry struiken worden niet geacht volwassen te zijn tot ze zes jaar oud . Tot op de vervaldag , zal een struik enige semi - vol fruit oogsten en groei te produceren.
Seizoen

Blueberry struiken beginnen te bloeien in de vroege zomer en vereisen de zomer seizoen hun fruitoogst groeien. Bosbessen zal niet verschijnen op de bush tot juli-augustus .

Hoe te Plant Blueberry Heesters

De bosbes struik is zeer populair vanwege de mooie kleuren die het heeft het hele jaar lang. De bladeren aan de bosbes plant start een bronzen kleur en vervolgens als het rijpt de bladeren een rijke donkergroene kleur . De bladeren worden geel en rood in de herfst en de stengels licht in de winter blijven. In de lente, kleine witte en roze bloemen bloeien en in de zomer de heldere blauwe kleuren v

Meer dan ooit