Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Bosbessen >> Content

Hoe te Blueberry Struiken groeien in Colorado

Groeiende bosbessen in Colorado kan moeilijk en frustrerend voor de thuiskweker zijn. Bosbessen zoals vochtige , zure grond , die niet gebruikelijk is in Colorado . Als je echt wilt om bosbessen te groeien , kunt u enig succes hebben door het volgen van een paar extra stappen . Begin met het planten van uw bosbessen struiken in het voorjaar , en planten ten minste drie bosjes samen als ze afhankelijk zijn van kruisbestuiving te bloeien en vrucht . U moet ervoor zorgen dat uw bodem is zuurder dan de meeste Colorado bodem . Dit is mogelijk door het maken van een paar toevoegingen aan de bodem en aan uw water.Things je nodig hebt
Compost
Koffiedik
Blueberry struiken
Schop
Pine mulch
tuinslang < br >
Toon meer instructies
1

Bereid een rijke , zure compost . Voeg koffiedik, veenmos , en andere zure biologisch afbreekbaar items aan uw composthoop . Kopen van 2

Stel je bosbessen planten waar je wilt om ze te planten , bij voorkeur niet in goed gedraineerde grond , omdat ze meer nodig hebben vocht dan gewone grond in Colorado zal geven . Ze niet planten in een moerassig gebied , maar in een gebied van uw tuin waar het regenwater is de laatste om te drogen .
3

Space uw bosbessenstruiken ongeveer 5 of 6 meter uit elkaar te geef ze genoeg ruimte om te groeien waar ze laat in de middag -en avondzon zal ontvangen .
4

Graaf een gat dat zo diep en breed als de wortel basis, als je een vrij volwassen bosbessenstruik .
5

Bedek de wortels van de plant met compost , zodat het zuur - rijke bodem raakt de wortels . Bedek de omgeving van het bosbessenstruik met pijnbomen mulch te helpen houden de grond langer vochtig . Gebruik een met dennen gebaseerde mulch , zoals het zuur in dennennaalden zal ook helpen bij de groei van uw bosbessenstruiken .
6

Water de pas geplante bosbessenstruiken voor ongeveer 30 minuten om het water naar beneden te krijgen in de bodem en geven de planten een lekker drankje . Water minstens een keer per week , gedurende 30 minuten per keer , totdat er een goede dekking van sneeuw op de grond .
7

azijn toevoegen aan het water een keer per maand te helpen houden de bodem zuur. Voeg 1 deel azijn op 2 delen water , hetgeen helpt bij het ​​verhogen van de pH van het alkalisch water van de Colorado .
8

Verwijder de mulch , en de bodem bedekken met een andere laag van zuur - rijke compost elk voorjaar , als de plant en de omringende grond zal de voedingsstoffen te absorberen , maar het zuurgehalte niet vervangen. Vervang de mulch , en ga verder met uw drenken.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-blueberries/1002103307.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.