Huis Tuin

Huis Tuin

My Blueberry Struiken Have Leaf Schade

Niemand vindt het leuk om zijn bosbessen struiken inspecteren en vind bladschade . U bent meteen bezorgd dat de schade uw oogst van verse bosbessen zal beïnvloeden of dat het probleem zou kunnen verspreiden naar uw andere planten . Volg een paar eenvoudige praktijken om de gezondheid van de plant te verhogen, terwijl het richten van alle bronnen van potentiële problemen en je moet in staat zijn om uw gewas te slaan . Preventie is van cruciaal belang bij de teelt van biologische bosbessen struiken , zoals veel van de organische fungiciden zoals elementaire zwavel en kalk - zwavel zijn niet effectief tegen ernstige infecties. Snoeien

Snoei uw bosbessenstruiken geen dode hout dat langzaam zal ontbinden en diverse problemen kennismaken met de bus te verwijderen . Bezuinigen eventuele zwakke en dunne takken op de grond in de herfst en verwijder alle knipsels uit de omgeving . Knip elke zieke bladeren onmiddellijk .
Verwijdering

Verwijder de hele bush als alle bladeren zijn besmet , want het is beter om een ​​struik dan infecteren je hele oogst kwijt . Verwijder altijd zieke struiken uit de nabijheid daarvan en ze branden of tas ze op, omdat de schimmel zal blijven groeien in het hout.
Aankoop gezonde planten

Vervang zieke struiken nadat u ze trekken met nieuwe planten die resistent zijn tegen bekende virale en schimmelinfecties in uw omgeving zijn en bespaar jezelf de strijd van de toepassing van pesticiden en fungiciden tijdens het seizoen . Werken met een strategie van het planten van resistente planten samen met snoeien zal voorkomen dat veel ziekten uit het invoeren van uw vakgebied.
Soil

Handhaaf de juiste pH in de bodem als je eenmaal hebt verwijderd elke zieke delen van de bosbessen struiken . Controleer de zuurgraad van de bodem ; volgens Mike Ellis van de Ohio State University Extension , moet je goed doorlatende grond gebruiken met een pH van 4,5-5,2 tot chlorose , een tekort aan ijzer van de bodem te voorkomen . Zwavel Voeg enkele maanden voor het planten om de pH en kalk om de pH te verhogen verlagen .

De aanbevolen pH Levels voor Bosbessen

In de natuur , bosbessen hebben de neiging om meer zure bodems bevorderen. Ze hebben een lagere pH-bereik dan de meeste andere vruchten , dus om ze goed te groeien in huis , moet u mogelijk zwavel toe te voegen aan uw grond om het zuurder . Bosbessen gedijen rond pH 4,8 . Ideale pH voor Bosbessen Bij het opstellen van een bodem voor de teelt bosbessen , streven naar een pH van 4,8 . Dit hoeft ni

Meer dan ooit