Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Bessen >> Content

Hoe maak je een Planter Box voor Bessen Build

Een bak is een vorm van container tuinieren die veel voordelen heeft - het laat flatbewoners om zelf een container tuin kunnen ze niet anders genieten wegens gebrek aan ruimte , het voegt kleur en aroma aan een veranda , tuin , vensterbank of veranda waar het wordt geplaatst , is het beter voorkomen dat knaagdieren beschadiging of het eten van het gewas , en het verhoogt de productiviteit , omdat elke centimeter is bedoeld voor tuinieren. Bessen worden meestal gekweekt in plantenbakken , waardoor een tuinman om toezicht te houden en aan te moedigen bush growth.Things Je
1 -by - 8 hout
cirkelzaag
beschermende bril nodig
Oordoppen
Drilling machine
1 -inch verzinkte houtschroeven
Schuurpapier Heb Verf
Toon meer instructies
Hoe een Planter Box voor Bessen
1

goede aankoop Build kwaliteit , rot -resistente hout uit uw lokale hardware winkel . U kunt ceder , eiken, grenen , redwood of teak selecteren, maar de uiteindelijke keuze moet afhangen van het toegekende budget . Houd echter in gedachten dat een goede kwaliteit hout duurt een lange tijd, en je bak zal u van dienst door vele cycli van gewassen . Kopen van 2

Gebruik een cirkelzaag te snijden twee 36 -inch lang , 20 - inch brede stukken voor de voorkant en de achterkant van de doos planter , en twee 24 -inch lang en even breed stukken voor de zijkanten . Het vijfde stuk - de basis stuk - moet zo breed zijn als de korte zijden , maar lengte gelijk is aan de voor-en achterpand

Het wortelstelsel van sommige bessen zoals bosbessen verstrikt raken als het zich verspreidt , . dus een doos van deze omvang zal het bieden genoeg ruimte om te groeien en zich verspreiden .
3

Boor 1/4-inch drainage gaten in de bodem stukje van de planter , gelijkmatig verdeeld uit elkaar. Wrijf medium korrel schuurpapier in de gaten om geen scherpe randen of splinters verwijderen .
4

Neem een ​​zijstuk en houd hem strak tegen de rand van het voorpand . Zorg ervoor dat hun toppen zijn op hetzelfde niveau , en deze aan elkaar door het boren van twee 1 -inch verzinkte houtschroeven in het lange stuk dat de korte zijde zal doordringen .
Het proces Herhaal aan de andere kant stuk toetreden tot aan de rand van het achterpand . Je hebt nu twee L - vormige structuren .
5

Dry fit zowel de structuren op een zodanige wijze dat de korte zijde van een vlak tegen de lange zijde van een ander. Zorg ervoor dat zowel de gewrichten zijn flush en zelfs . Gebruik uw boormachine boren twee 1 -inch gegalvaniseerde houtschroeven aan beide structuren samen te voegen .
Bekijk de doos en zorg ervoor dat het niet wiebelen , geen zwakke gewrichten anders versterken door het boren van een andere woodscrew om het te beveiligen .

6

Draai de doos over , zodat de basis holte naar boven wijst . Laat de voet stuk met drainage gaten over, en past het op zijn plaats door het boren van twee schroeven in elke korte zijde , en drie in elke lange zijde .

Draai het om en controleer of de basis te maken is veilig en niet los komen met het gewicht van de bodem . Anders , te versterken door het boren van een houten schroef aan iedere kant.
7

Bestrijk het oppervlak van de bak met schuurpapier om eventuele scherpe randen te verwijderen , waardoor het een gladde afwerking. Vergeet niet de binnenste hoeken of buitenste gewrichten. U kunt uw bak door aanbrengen van een laag exterieur verf of helder acryl verf. Laat het goed drogen alvorens te vullen met een goede kwaliteit potgrond .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-berries/1002103049.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.