Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Bessen >> Content

waar & Hoe te Blueberry Struiken Plant in North Carolina

Bosbessen zijn een favoriete fruit bij veel mensen . Deze kleine bessen bieden veel vitaminen en voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid . Gelukkig , bosbessen zijn zeer gemakkelijk te kweken . Als u wilt wat bosbessenstruiken in North Carolina te planten , er zijn een paar dingen die je moet onthouden . Bosbessenstruiken neem alleen een beetje zorg na de eerste aanplant , maar ze leveren veel heerlijke plezier afterward.Things je nodig hebt
PH testkit
Blueberry planten
Spade
Snoeischaar
< br > Toon meer instructies
1

Bepaal welk type bosbessen te planten in uw tuin . Kies voor highbush ( Duke, Sunrise , Blueray ) of rabbiteye ( Climax , Premier , Powderblue ) rassen voor de meerderheid van de locaties in Noord-Carolina . Plant highbush rassen alleen als je woont in de bergen , als dit soort hardere , koudere winters kunnen overleven . Kopen van 2

Kies een plek in uw tuin of tuin aan de bosbessen struiken te planten in de volle zon en goed doorlatende grond. Laat een beetje schaduw in de late namiddag als je in een deel van Noord- Carolina , dat boven de 90 graden temperaturen in de middag krijgt .

Test 3 de grond waar u wilt planten je bosbessen . Aanpassingen maken zodat de pH bodem is het ideaal van 4.8 . Maak eventuele aanpassingen van de bodem 3-4 maanden voordat je de bosbessen struiken te planten om de pH van de bodem tijd aan te passen te geven . Voeg veenmos of compost als u in een zanderig gebied van North Carolina wonen . Voeg meer zand om te zorgen voor meer drainage als je in een bergachtig gebied van North Carolina woont
4

Aankoop 2 - . Tot 3 -jarige planten van een gerenommeerd kweker . Kijk voor de tuin winkels of online winkels die garanties van hun installaties kwaliteit bieden .
5

Plant de nieuwe struiken zodra je ze kopen of ze te ontvangen in de mail als telers deze beschikbaar te stellen op het moment van jaar wanneer ze zijn klaar om te planten . In North Carolina zal dit van februari tot maart.
6

Houd de wortels vochtig tussen het moment dat u de planten naar de tijd dat je plant de struiken , ook al is het maar een paar uur . < br >
7

Gebruik de schop om een gat dat is ongeveer 12 centimeter diep en 8 cm in diameter graven. Spreid de wortels van de struik van de bosbes en bedekken met grond . Bedek 6-8 centimeter van de stam van de struik om het te houden in de bodem vast .

Snijd
8 terug de top 2 /3 van de nieuwe groei . Verwijder alle bloembollen die al zijn verschenen , zodat je bosbessenstruik bloeit niet het eerste jaar. Laat het groeien zonder bloei te winnen in winterhardheid .
9

Voeg 1 el . van azalea kunstmest nadat de bladeren verschijnen en volledig te ontwikkelen .
10

Verwachten te beginnen oogsten uw bosbessen in North Carolina ongeveer het midden van juni . Woon bosbes festivals in North Carolina om te testen verschillende soorten bosbessen smaken en nieuwe recepten te verkrijgen .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-berries/1002103022.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.