Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Bessen >> Content

Hoe te Onkruid Rond Frambozen Dood

Onkruid kan inhalen en stikken uit een overigens gezonde stand van framboos stokken . Het onkruid stelen water en voedingsstoffen uit de bodem en uit de frambozen , wat resulteert in verminderde groei en productiviteit . Nieuwe aanplant zijn bijzonder gevoelig voor onkruid concurrentie , maar ook gevestigde frambozen kunnen lijden. Onkruid ook huis schadelijke ziekte of plaag organismen die kan zich verspreiden naar de frambozen planten . Goede controle methoden elimineren het onkruid zonder beschadiging van de ondiepe wortels van je frambozen planten . Wat je nodig hebt
Schoffel
Muls
Toon meer instructies
1

Breek het bodemoppervlak tussen elke frambozenstruik kleine onkruid uit te roeien voordat ze kunnen vestigen . Gebruik het blad van een schoffel te verstoren de top 2 cm van de bodem , het verzorgen van de framboos wortels niet te beschadigen of opkomende nieuwe scheuten . Herhaal elke 1-2 weken in de lente-en zomermaanden het kopen van 2

Spread een 8 - . Tot 10 -inch laag stro mulch of droge grasresten of een 4 -inch laag zaagsel in de ruimte tussen de framboos rijen . De mulch onderdrukt de meeste onkruidgroei .

Gebruik 3 een 2-inch laag mulch tussen de frambozen planten , waardoor een een- tot twee -inch ruimte tussen de mulch en de basis van de framboos stokken . Vermijd dikke mulch rond de basis van de frambozen , als een overdreven dikke mulchlaag ook nieuwe frambozestruik groei kan onderdrukken .
4

vullen de mulchlaag elk voorjaar de nodige diepte te houden . Mulch ontleedt in de bodem , die de bodemkwaliteit ten goede komt , maar vereist periodieke vervanging .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-berries/1002021799.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.