Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Beans >> Content

Welke soorten bodemonderzoek te doen Bonen groeien in

? Bonen zijn een voedzaam , gemakkelijk te kweken groente. De ideale bodem voor bonen telen is een goed doorlatende , licht zure leem . Bemesting en vruchtwisseling zijn ook gunstig bij het kweken van bonen. Bodem Drainage

Bonen moeten worden geplant op een site met goed gedraineerde grond , die zal voorkomen dat wortelrot en andere plantaardige problemen in verband met overmatig vocht .
Bodemsamenstelling < br >

Een klei of leem leem is ideaal voor de teelt van bonen. Een kruimelige bodem zal zaailing ook aanmoedigen . Zandgrond is prima voor de teelt van bonen , maar regelmatig water nodig .
Bodem pH

Bonen groeien het best een licht zure grond met een pH variërend van 6-6,8 . Ze doen ook redelijk goed in neutrale bodem .
Bemeste grond

Voorafgaand aan het planten , breng dan een evenwichtige meststof , zoals 10-10-10 mix om de bodem met een snelheid van ongeveer £ 1 per 100 vierkante voet . Stikstofbindende inoculanten kan ook nuttig zijn als je groeit bonen voor de eerste keer.
Variable Met

Door het roteren van gewassen, zult u de kans op plantenziekten te beperken opkomst in uw grond . Purdue University Extension beveelt het draaien van de locatie van uw bonen planten van jaar tot jaar .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-beans/1002102319.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.