Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Beans >> Content

Hoe te Hydroponic Beans Grow

Voor veel tuinders , de winter betekent dat ze niet meer kunnen genieten van de tuin verse bonen . Maar dankzij hydrocultuur - het kweken van planten in een voedingsoplossing in plaats van de bodem - weer hoeft niet een beperkende factor zijn. U kunt bonen en andere plantaardige binnenshuis het hele jaar door plaats van toevlucht te produceren slaan groeien . Bij sommige zaden en een aantal benodigdheden kunt u een hydrocultuur tuin te beginnen en hebben verse bonen gedurende de koudste winter.Things je nodig hebt
Glazen potten
Papieren handdoeken
Beans
Hydrocultuur emmer
Clay steentjes of perelite
Voedingsoplossing
Trellis
Toon meer instructies
het kweken van een zaailing
1

Vouw het papier handdoek dus het is iets kleiner dan de lengte van de pot . Rol het in een cirkel en bevochtigen met water . Bereid een aparte pot voor elke boon plant je wilt groeien . Kopen van 2

Plaats de papieren handdoeken in de glazen potten met de onderkant van de handdoeken aanraken van de onderkant van de potjes . Voeg een beetje water naar de bodem van de potten .

Plaats 3 de bonen in potjes tussen de papieren handdoeken en de zijkanten van de pot , niet de bodem raken .
< Br > 4

Controleer dagelijks de potten en bewaar de papieren handdoeken vochtig . Voeg water toe indien nodig. Binnen een week zal de bonen beginnen te ontkiemen . De eerste paar dagen van kieming kan plaatsvinden in het donker ; na die periode zorgen voor de licht uw specifieke soort boon vereist .
Groeien de planten
5

Zet de perelite of kleikorrels in het bovenste gedeelte van de hydrocultuur emmer , waar de boon planten zullen groeien . Een hydrocultuur emmer , verkrijgbaar bij de meeste kinderdagverblijven , heeft meerdere niveaus ; het onderste niveau bevat water en ruimte voor de wortels naar beneden groeien . Het hoogste niveau , vaak een net, houdt de planten . U kan groeien tot twee bonen planten per emmer .

Plaats 6 het hekwerk in het midden van de kleikorrels , graven diep dus het zal niet gemakkelijk naar buiten komen.
7 < p> Plant je bean zaailingen uit de pot in de hydrocultuur emmer . Zorg ervoor dat de wortels gaan diep beneden in de kleikorrels , hen aanmoedigen om te gaan groeien naar de bodem van de emmer .
8

Spray de bonen planten ten minste wekelijks met een voedingsoplossing , verkrijgbaar bij de meeste kwekerijen. Deze groei zal stimuleren en voorzien in vitale voedingsstoffen die planten normaal zou krijgen van de bodem .

Water 9 dagelijks of elke twee tot drie dagen als nodig . Als de boon planten begint te groeien , train ze om in plaats van naar de zijkanten omhoog te gaan de tralies . Het kan zijn dat de wijnstokken te verplaatsen naar de tralies totdat ze groeit die richting. U moet de eerste oogst binnen zes tot acht weken .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-beans/1002102193.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.