Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Beans >> Content

Hoe om zaden van de groene bonen planten te krijgen

Zodra groene bonen peulen vormen en mals te worden, worden ze geoogst voor de eettafel. Het toestaan ​​van de groene bonen peulen te drogen op de wijnstok geeft de zaden tijd om te rijpen en groeien groot . Na de oogst , als de zaden niet volledig droog is, kan schimmel vormen en ze beschadigen . Wanneer je de zaden goed op te slaan , zullen ze jarenlang mee . Verwijder de groene bonen zaden laat in de zomer na de laatste oogst oogsten. Wat je
krant
Kom
Envelop
Jar nodig
Toon meer instructies
1

Zoek de gezondste groene bonen planten in de tuin . Planten die geen ziekten of schade bevatten, worden de meest levensvatbare zaden produceren . Kopen van 2

Laat de sperziebonen te blijven op de planten tot ze bruin. Ze zijn klaar voor de oogst , wanneer de zaden rammelen in de peulen .
3

Verwijder de groene bonen uit de wijnstok . Leg ze op een krant in een warme kamer . Laat de bonen drogen voor een extra twee weken om alle resterende vocht te elimineren .

Open 4 de peulen door te drukken op hen licht . Verwijder de bonen zaden binnen . Leg ze in een kom en verwijder eventuele pod materiaal uit de zaden .
5

Plaats de groene bonen zaden in een envelop . Plaats de verzegelde envelop in een luchtdichte pot. Bewaar de pot op een droge en koele plaats .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-beans/1002102014.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.