Huis Tuin

Huis Tuin

Naaktslakken op String Bean Planten

Slakken hebben weinig beminnelijke kwaliteiten. Van de slijmerige slijm zij afscheiden , om hun lichaam , die voornamelijk bestaan ​​uit een maag en een voet , zou je niet alleen zijn in het zijn afgewezen door deze beestjes . Het feit dat ze zich voeden met de bonen gewassen die tuinders hebben de neiging zo zorgvuldig niet hun reputatie te helpen. Als er niets aan kunnen ze een gewas consumeren voordat de eerste bonen geoogst . Naaktslakken controle omvat nachtelijke jachtpartijen , slagbomen , vallen en aas . Naaktslakken

Slakken eruit slakken zonder schelpen. Afhankelijk van de soort , die tussen 1/4 en 7 centimeter lang meten en variëren in kleur van saai bruin en grijstinten tot fel oranje , sommige met vlekken . Ze zijn het meest actief op bewolkte dagen en vanaf twee uur na zonsondergang tot 2 uur voor zonsopgang. Zij hebben behoefte aan koele , vochtige omstandigheden te overleven en brengen het daglicht uur verstopt onder stenen en puin in of in de buurt van de tuin.
Indicaties en Schade

Slakken maken grote , onregelmatige gaten in de bladeren en stengels van booninstallaties , vanaf de onderzijde van de plant en werken hun weg . Ze voeden zich aan de randen van grote bladeren en eten kleine bladeren en jonge zaailingen in hun geheel . Kijk voor een zilveren spoor van slijm op de bodem als het gebladerte . De wonden die ze veroorzaken zodat schimmels en ziekten aan de plant in te voeren .
Controle

Koperdraad , knipperend of folie geplaatst rond planten vormen een effectieve barrière die slakken zal niet oversteken . Fijne , scherpe materialen , zoals diatomeeënaarde en hout as , vormen ook effectieve barrières , maar het gebruik van deze materialen is beperkt omdat ze niet op hun plaats blijven . Baits met ijzer fosfaat , ook wel ijzerfosfaat , effectief slakken te doden zonder een risico voor de veiligheid van de bonen gewassen. Ijzerfosfaat is veilig te gebruiken rond huisdieren en wilde dieren . Solliciteer aas volgens de aanwijzingen op de verpakking .
Making Traps

Slakken verbergen in koele , vochtige plaatsen tijdens de dag, dus iets dat hen een schuilplaats biedt , zoals een bord of grote stenen , maakt een goede trap . Verwijder naaktslakken vinden onder vallen twee keer per dag totdat ze onder controle zijn. Een ondiepe schaal gevuld met bier maakt ook een goede verdediging. Naaktslakken worden aangetrokken door het bier , en als ze eenmaal de container dat ze verdrinken in te voeren . Begraaf het bier val tot aan de lip in tuingrond . Grapefruit of meloen schillen geplaatste holle kant naar beneden maken ook effectief vallen . Vervang de schillen elke twee tot drie dagen .

Vorherige Seite
Bean Growth Factors

Zowel de verse groene en gedroogde bonen hebben dezelfde eisen voor een gezonde groei . Groene bonen worden geoogst wanneer de peulen zijn nog groen en teder , terwijl het droge bonen worden toegestaan ​​om volledig te ontwikkelen en droog op de plant . Beide groeien tijdens de warme zomermaanden en bieden een ruime oogst van slechts een paar planten . Het verstrekken van de factoren voor een gezo

Meer dan ooit