Huis Tuin

Huis Tuin

Is een stijging van het Acid Affect Bean zaadgerminatie Uitslagen

? Bonen zijn een lid van de peulvruchten familie . Ze worden beschouwd tweezaadlobbigen , wat betekent dat ze twee identieke helften zaad met een paar zaadlobben , de eerste laat het zaad produceert . Bonen groeien snel en produceren goed zolang ze worden geplant in de juiste bodemgesteldheid . Zij hebben behoefte aan goed doorlatende grond en veel organisch materiaal . De peulvruchten moeten ook een zekere mate van zuurgraad in de bodem om goed te presteren . Bean Bodem pH

Bonen groeien het best in matig zuur tot neutrale gronden , met een pH-waarde van 6,0-6,8 . Een bodem die lager is dan 5,5 zal moeten worden gewijzigd met kalk om de pH te verhogen tot aanvaardbaar niveau . De juiste zuurgraad bereik is belangrijk om bonen en andere plantengroei . De ideale pH zal de plant op te nemen en gebruik maken van voedingsstoffen , terwijl een onjuiste pH de effectiviteit van dit proces kan minimaliseren . Als pH van de bodem daalt onder 4 of hoger 9 , zal een plant sterven omdat het geen toegang tot de voedingsstoffen die het nodig heeft.
Zuur Water

Zure regen is een zeer reëel element en heeft het potentieel om negatieve invloed plantengroei wereldwijd. De reden hiervoor is het verhoogt de pH van de bodem ; in een grote hoeveelheid het hen om ongezonde niveaus zou kunnen verhogen . Hoe zuurder het water of de oplossing gebruikt om water bonen planten , hoe minder ze gedijen . Ook dit is te wijten aan het onvermogen van de plant om oplosbare voedingsstoffen .
Hoge pH

High - pH bodems zijn eigenlijk alkalisch. In sommige gevallen kan een hoge pH- leiden ijzerchlorose , een aandoening die optreedt wanneer de plant geen toegang strijkijzer, een belangrijke macronutriënten , omdat het ijzer chemisch gefixeerd in de bodem in een vorm die planten niet kunnen gebruiken . In de jaren 1970 en 1980 , en opnieuw in 2009 , werden sojabonen op grote schaal aangeplant in Alabama in de bodem met een pH van 7,5 en hoger. Deze planten last van ijzerchlorose , slecht geproduceerd en waren zwak en spichtig . Zelfs actuele toepassingen van bladbemesting hoog in ijzer niet aan de planten te verzamelen. Bij deze pH de toevoeging van zwavel kan worden getracht de bodem zuurder en vermindering van de pH.
Lage pH gelijk Gelukkig Planten

Zwavel kan worden toegevoegd aan bodems om de pH te verlagen en hen meer zuur . Lage pH-waarden op kinderspel boerderijen kan de incidentie van wortelrot te verminderen en de opbrengst van de planten in het algemeen. In Minnesota , werden nierbonen gekweekt in grond met een pH van 5,1 , dat algemeen als te laag , maar ze bloeiden zelfs als de grond niet is gewijzigd met kalk te zoeten de aanbevolen pH . Bonen hebben de mogelijkheid om zeer zure bodems tolereren , en de productie van gewassen wordt alleen verminderd wanneer de pH lager is dan 4,6 en voedingsbehoeften van de planten niet worden nagekomen.

Gezonde Bean Plant

Er zijn twee grote categorieën van bonen planten - pole bonen en snijbonen . Poolbonen moeten worden ondersteund , zodat ze niet op de grond lag . Bush bonen planten rechtop staan ​​en behoeven geen steun . Hoewel de soorten verschillen in hoe ze groeien , ze moeten beiden over het algemeen dezelfde toenemende eisen om gezond te zijn . Wanneer te planten Bean planten zijn warm - seizoen planten

Meer dan ooit