Huis Tuin

Huis Tuin

Shade Loving Jaarlijkse Bloemen

Er zijn veel tuinders die graag jaarlijkse bloemen te planten . Eenjarigen werken goed invullen van lege plekken in de tuin of in containers op op de patio . Voor hen die dit nodig schaduwminnende eenjarige voor het landschap of terras, zijn er enkele die talrijke schaduw tuin eenjarige te gebruiken waar u een beetje extra kleur nodig zijn . Vingerhoedskruid

Digitalis purpurea , bekend als het vingerhoedskruid of vinger bloem, kan een kortlevende vaste plant , maar wordt over het algemeen beschouwd als een jaarlijks . Bladeren zijn wit - wollig of donkergroen met buisvormige bloemen op steeltjes . Bloemen bloeien in de lente of de zomer en duren ongeveer een maand . Plant een vingerhoedskruid in vochtige zure grond met gedeeltelijke schaduw . Water regelmatig . Verspreiden door zaad .
Wishbone Bloem

Torenia fournieri , bekend als de wishbone bloem of Bluewings , is een jaarlijkse die kolibries aantrekt . Het groeit 12 centimeter lang en bijna 12 centimeter breed . Bloemen zijn trompetvormige en fluweel -achtig . De bladeren zijn kaal . Bloem kleur is afhankelijk van cultivar en kan wit, roze , lila of paars . Plant een wishbone bloem in vochtige rijke grond met halfschaduw of volledige schaduw voorwaarden . Verspreiden door zaad of door stekken .
Rode Stekelpapaver

Argemone sanguinea , bekend als de rode Stekelpapaver of rood pricklypoppy , is een rode of roze jaarlijkse die groeit 3 tot 6 meter hoog . Bloemen bloeien van februari tot mei . Plant een rode Stekelpapaver in de halfschaduw in droge zandige , lemige of kleigronden . Zij zullen trekken bijen en insecten voor de nectar . Verspreiden via zaad.
Prairie False Digitalis

Agalinis heterophylla , bekend als de prairie valse vingerhoedskruid of prairie agalinis , is een roze of paarse jaarlijkse die 1-3 voeten groeit hoog. Bloemen bloeien van juni tot oktober . Plant een prairie valse vingerhoedskruid in de halfschaduw in elke grondsoort . Het zal vlinders trekken naar het landschap . Verspreiden door zaad .
Huisache Daisy

Amblyolepis setigera , bekend als de Huisache daisy of honing madeliefje, is een geurige gouden ray - bloem die 6 tot 15 centimeter lang groeit . Takken zijn ruw en behaard . Bloemen bloeien van maart tot juni . Plant een Huisache madeliefje in de halfschaduw in een droge goed doorlatende grond . Het trekt vlinders aan de werf . Verspreiden door zaad .

Informatie Over Autumn Beauty Zonnebloem Plant

Autumn Beauty zonnebloem , ook wel bekend als Helianthus annuus , maakt deel uit van de familie Asteraceae . De bloem hoofd volgt de beweging van de zon langs de hemel , treffend wonen tot aan zijn naam. De gedroogde zaad koppen van Autumn Beauty zonnebloemen zijn eetbaar ; zowel vogels als mensen consumeren hen. Beschrijving De Autumn Beauty zonnebloem kan groeien tot 5 meter hoogte . Het heeft

Meer dan ooit