Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Eenjarigen >> Content

Soorten Jaarlijkse Bloemen voor Noord-Texas

eind maart tot begin april is het tijd om de explosie van kleur en schoonheid getuigen in de Noord-Texas landschap als lokale jaarlijkse bloemen hun opwachting maken . De regio is vrijwel bedekt met bluebonnets ( de staat bloem ) , paars coneflowers , Rudbeckia , zoet boterbloemen , penseel van Texas , mos roos , viooltjes , leeuwebekjes , alikruiken , zoete alyssum en blauwe salvia . Tuinders brengen het land leven met briljante schoonheid in een kortstondige maar spectaculaire weergave van de natuur ' s handwerk . Briljante Bluebonnet , de Bloem van de Staat
Een Texas Bluebonnet

De meest voorkomende en misschien wel mooiste Noord-Texas jaarlijkse bloemencorso is het Bluebonnet , de staat bloem. De favoriet van kunstenaars en fotografen is de grootste , meest winterharde soorten , de Lupinus texensis . Ook is het gemakkelijkst te groeien . Voor thuis tuinders , moet bluebonnets worden geplant in de herfst en slechts bedekt met een lichte grond . Deze jaarlijkse reageert het beste wanneer geplant op een goed gedraineerde helling in de volle zon ; om deze reden de bluebonnet normaal groeit goed langs Texas snelwegen. Deze schoonheden groeien tot een hoogte van tussen de 8 en 16 centimeter tall.rnrnThere zijn eigenlijk vijf soorten bluebonnets dat verschillende regio's van de Texas landschap maar de Lupinus texensis dot wordt beschouwd als de " koningin " en verschijnt alleen in het noorden en centrale delen van de staat .
Texas Paintbrush
Een jong oranje penseel .

Penselen algemeen bloeien vanaf half maart tot en met mei . Deze bloem , zo treffend genoemd naar de combinatie van rood en oranje , is een adembenemend gezicht wanneer deze wordt weergegeven tegen zijn vriend , de bluebonnet . Het penseel houdt ook van een goed doorlatende , glooiende omgeving, in de volle zon. Zaden moeten worden geplant in de herfst . Afhankelijk van de bodem en vocht omstandigheden , dit Texas jaarlijks varieert sterk in de hoogte - het kan variëren van 6 tot 18 centimeter lang
Salvia
Een salvia bloei < . . p> Er zijn verschillende soorten salvia planten , allen van de mint familie . Salvia splendens wordt het meest aangetroffen in het landschap van Noord-Texas . Algemeen bekend als scharlaken salie , salvia is een struik -achtige plant met briljante scharlaken rode bloemen , een favoriet van thuis tuiniers als eenjarige perkplant . Salvia normaal groeit tot 30 centimeter lang , toont helder - groene bladeren en stengels van scharlaken bloemen , die bloeien van de zomer tot de eerste vorst . Salvia gedijt in volle zon tot halfschaduw en houdt van een verscheidenheid van goed gedraineerde grond .
Leeuwebekken
Snapdragon bloei.

Gardeners fabriek leeuwebekjes rijkelijk in Noord-Texas tijdens de val , als een opzichtige voorjaar jaarlijks . De bloemen bloeien in de volle zon , zijn verkrijgbaar in diverse varianten en gemiddeld groeien tot een hoogte tussen 6 en 36 cm ( afhankelijk van de variëteit ) . Leeuwebekken kan groeien tot een breedte die varieert van 2 tot 24 centimeter . Deze Texas jaarlijkse bloemen verschijnen als verticale en buis - achtig, met meerdere bloemen per steel in de kleuren roze , paars, rood , oranje , wit en geel . Leeuwebekjes moeten worden geplant in de herfst ( september tot en met oktober ) voor bloei in het voorjaar .
Viooltjes
Gele viooltjes

Een uitstekende lentebloem geplant in de herfst , viooltjes liefde de zon. De planten zijn winterhard en groeien tot een gemiddelde hoogte van ongeveer 10 centimeter . Viooltjes zijn beschikbaar in een verscheidenheid van kleurencombinaties , waaronder blauw , mahonie , zwart, paars , roze , oranje , rood , lavendel , perzik , wit en crème . Zaailingen moeten worden geplant van september tot oktober tot het voorjaar bloeit genieten .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1002101738.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.