Huis Tuin

Huis Tuin

Zone 6 Eenjarige planten

Jaarlijkse planten duren slechts een seizoen , en vervolgens nieuwe bloemen uit zaden groeien het volgende jaar . Als de omstandigheden gunstig zijn, zullen sommige eenjarigen opnieuw zaad zelf . Er zijn verschillende soorten eenjarige planten voor zone 6 die worden gekweekt als vaste planten in de warmere gebieden van het land waar het klimaat is meer als die van hun oorspronkelijke leefgebied . Maar er zijn ook bloemen die alleen maar groeien als eenjarige --- en alleen in zone 6 en soortgelijke gebieden . Snapdragon

leeuwenbek ( Antirrhinum majus ) wordt geteeld als een jaarlijks in alle van de Verenigde Staten . Snapdragon is er in vier soorten: hoog, 1-2 voeten ; tussenproducten 1 tot 2 meter ; beddengoed , 6 tot 15 inch; en rotstuin hybrides , tot 6 centimeter lang . De bloemen zijn er in verschillende tinten van rood , oranje , geel , kastanjebruin , roze , zalm , lavendel , paars en wit . Plant leeuwebekjes in de volle zon en in de bodem die enigszins zuur .
Madagascar Maagdenpalm

Madagascar maagdenpalm ( Catharanthus roseus ) is gegroeid als een vaste plant alleen in USDA zones 9 tot 11 . In zone 6 is het uitgegroeid als een jaarlijkse . De fabriek produceert glanzende groene bladeren meten van 2-3 cm lang. De buisvormige bloemen hebben vijf bloemblaadjes , groeien tot 1 cm lang en 1-1/2 centimeter breed en komen in roze , roze , rode, paarse en witte bloemen . Madagascar maagdenpalm moet slecht bemeste grond . Als de grond te veel mest , zal er minder bloemen . Plant de bloemen in de volle zon of halfschaduw . De plant zal opnieuw zaad zelf, indien het wordt geplant in losse grond .
Oranje Cosmos

Oranje kosmos (Cosmos sulphureus ) is een lid van het madeliefje familie . De plant groeit 1-7 meter hoog met komvormige gele tot oranje bloemen die 2 tot 3 centimeter in diameter meten. Plant oranje kosmos in de volle zon en in goed doorlatende grond. De plant is een jaarlijkse en alleen maar gegroeid in de zones 5-10 . De plant reseeds zelf als de zaden vallen op kale grond , dus houd het gras weg als je het volgend jaar willen bloemen zonder te doen het zaaien zelf . Cosmos is een favoriete bloem van vlinders.
Impatiens

Impatiens ( Impatiens Wallerana ) is ook bekend als contact - me - niet , juweel onkruid en sultana . De plant wordt geteeld als een vaste plant in de warmste tropische -achtige gebieden en als een jaarlijkse in zone 6 en andere koelere zones . Impatiens vormen lage terpen 8-24 centimeter lang en ongeveer hetzelfde in de breedte . De bloemen zijn er in bijna blauw , diepste rood , zalm , oranje , roze , wit , gestreept, gespikkeld en bicolor , en in enkele en dubbele variëteiten . Plant in de halfschaduw en in de bodem die is vochtig , goed gedraineerde en vruchtbare . Kolibries zullen langs te komen voor een drankje van nectar .

Het planten Zinnia Zaden

Zinnias zijn een mooie aanvulling op elke achtertuin . De jaarlijkse bloemen komen in een verscheidenheid van vormen , variërend van mini rassen om versies die kan groeien tot 3 meter hoog , en ze zijn te vinden in bijna elke kleur. Omdat zij zeer weinig onderhoud , zinnias zijn een gemakkelijke manier om een ​​splash van kleur toe te voegen aan uw tuin op het hoogtepunt van de zomer. Voorbereiden

Meer dan ooit