Huis Tuin

Huis Tuin

De beste tijd om te planten Vinca Eenjarigen

Inheems in tropisch Madagascar , vinca ( Catharanthus roseus ) , ook bekend als maagdenpalm , groeit op jaarbasis in de meeste gebieden van de Verenigde Staten . Alleen in Amerikaanse ministerie van Landbouw zones 9-10 doet de plant te kweken als een vaste plant . De kleine planten zelden meer dan 18 cm in hoogte . Vanaf Zaden

Start vinca zaden binnen 10 tot 12 weken voordat de laatste schatting vorst van de lente. De zaden ontkiemen het beste wanneer een kamertemperatuur van 77 graden Fahrenheit wordt gehandhaafd , volgens de Colorado State University .
Zaailing planttijd

Plant de vinca zaailingen buiten toen alle gevaar van vorst voorbij is . De temperatuur moet boven de 65 graden Fahrenheit om te verblijven voor het planten van de zaailingen buiten . Eenmaal gevestigd de planten produceren bloemen in de kleuren rood , roze en wit vanaf de late lente tot de eerste herfst vorst .
Planting Eisen

Vinca planten zijn meestal in de lente maanden en in het begin van de zomer beschikbaar . De planten gemakkelijk transplantatie na aankoop . Plant in de volle zon . De vinca gedijt in licht zure bodem temperaturen met een pH van 6-6,5 .

Hoe te Plant Million Bells ( Calibrachoa )

Miljoen klokken zijn een petunia - achtige jaarlijkse dat een opflakkering van kleur toe te voegen aan uw tuin , het aantrekken van vlinders en kolibries te drinken uit hun zoete nectar . Ze komen in een verscheidenheid van kleuren , van geel tot paars , en zijn eigenlijk een lid van de aardappel familie . Door hun compacte , maar toch trailing natuur , zijn ze vaak te vinden in opknoping manden ,

Meer dan ooit