Huis Tuin

Huis Tuin

Jaarlijkse Spreading Planten

Eenjarigen zijn perfect voor het toevoegen van kleur aan uw bloembedden . Sommige groeien snel te helpen in borders of hiaten tussen vaste planten en heesters te vullen . Met hun heldere kleuren , eenjarigen trekken vlinders en andere nuttige insecten naar uw tuin te helpen met bestuiving en ongediertebestrijding. Gepocheerd ei Plant

Deze winterharde jaarlijkse is snel groeiende en zelf zaaien . Limnanthes douglasii heeft komvormige bloemen van de dooier - geel omrand met wit. Het gedijt in zonnige gebieden en zal de meeste grondsoorten tolereren .
Sweet Alyssum

Drowning in kleine bloemen , zoete alyssum is populair in bedden en borders . Lobularia maritima groeit snel en is zeer geurig . Sweet alyssum bloeit de hele zomer lang , maar je kunt de bloeiperiode verlengen door regelmatig deadheading .
Moss Rose

verspreiden jaarlijkse vult laag grenzen goed met veel kleur. Portulaca grandiflora heeft veel zon, maar beloont je met bloemen in een waaier van kleuren de hele zomer lang . Moss roos zullen de meeste grondsoorten tolereren . Dit betekent echter niet tolereren vorst helemaal .
Lobelia

Een populaire perkplant , Lobelia bloeit in een verscheidenheid van blues , lavendel en viooltjes . Lobelia kan worden gevonden in zowel dichtbegroeide of trailing rassen. Alle presteren goed in warmere klimaten en , eenmaal vastgesteld , water slechts eenmaal of tweemaal per week nodig .

Goede Achtergrond Kleuren voor goudsbloemen

Als een van de meest aangeplante jaarlijkse bloemen , goudsbloemen worden over het algemeen onderverdeeld in twee soorten : de grotere -bloemige afrikaantjes ( Tagetes erecta ), waarin veel van de hoogste cultivars van de soort op te nemen; en Franse goudsbloemen ( Tagetes patula ) , die veel korter groeien. Alle varianten van goudsbloemen zijn overal verkrijgbaar als perkplanten in het voorjaar .

Meer dan ooit