Huis Tuin

Huis Tuin

Groen Eenjarige planten

Groen eenjarige planten voeg een onverwachte kleur aan de tuin . Groene bloemen zijn ongebruikelijk, maar niet zo ongewoon als men zou denken. Eenjarige planten zijn die zijn gestart vanuit zaad in het vroege voorjaar , groeien , bloem, set zaad , dan sterven aan het einde van het groeiseizoen . Het is mogelijk om zaad te redden van veel van deze planten te zaaien het volgende jaar , en sommigen kunnen zelfs uitzaaien in de tuin . Zinnia Green Envy
Een ongeopend groene Zinnia

De kalk groene bloemen van Zinnia Green Envy zijn een echt opvallen in de tuin , in het bijzonder wanneer ze groeien met rode of oranje - gekleurde bloemen . Hoogte van de plant varieert van 30 tot 36 centimeter , waardoor het perfect voor de rug van de bloemenrand . Zinnia Green Envy maakt ook een grote snijbloem en voegt een onverwachte kleur bloemstukken . Kies een site in de volle zon met een goed gedraineerde grond , daarna water en bemesten op een regelmatige basis om een ​​optimale bloei te bereiken , volgens de Universiteit van Illinois Extension .
Aster Hulk
groen aster

Deze jaarlijkse aster bereikt een hoogte van 18 tot 30 centimeter . Een grote verscheidenheid aan nuttige insecten , zoals bijen en vlinders , voelen zich aangetrokken tot de nectar asters produceren , volgens de Washington State University Clark County Extension . In tegenstelling tot de eeuwige variëteiten van aster die vooral bloeien op het einde van het seizoen , Aster Hulk bloeit de hele zomer lang . Plant in de volle zon , in goed gedraineerde bodem die rijk is aan organische stof, en deadhead , of verwijder de uitgebloeide bloemen , de plant aan te moedigen om te blijven bloeien . Knijpen de planten gebladerte terug vroeg in het groeiseizoen zal deze plant stimuleren om bush , wat zal resulteren in kortere planten die meer bloemen te produceren .
Nicotiana

Er zijn tal van variëteiten van nicotiana met groene bloemen . De planten variëren in hoogte van 12 cm tot 5 meter , afhankelijk van de soort . Nicotiana bloemen zijn zeer geurig, vooral 's nachts , en zijn een goede keuze voor' s avonds , of de maan , tuinen . Ook al nicotiana is een eenjarige plant , zal het zaad die kunnen komen in het volgende voorjaar in uw tuin te laten vallen . Nicotiana langsdorffii is een ongeparfumeerde variëteit die het best bekend staat om de 2 -inch - lange , klokvormige , appel groene bloemen , volgens de Universiteit van Nebraska - Lincoln .

Kieming van de Giant Ray Aster

Giant Ray asters ( Callistephus chinensis Giant Ray Mix ) opvallen tussen andere aster cultivars met hun slanke , dicht geregeld bloemblaadjes, die voorkomen in de kleuren blauw , rood en wit . Deze eenjarige planten moeten worden gestart vanuit zaden elk jaar om hun continuïteit te waarborgen in de tuin , maar ze ontkiemen gemakkelijk met weinig zorg. Beginnen ze binnen in het vroege voorjaar te

Meer dan ooit