Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Eenjarigen >> Content

Hoe te Chinese Lantaarn Seeds Oogst

Chinese lantaarn planten ( physallis ) hebben kaf dat fel oranje papieren lantaarns eenmaal gedroogd lijken. Binnen elke schil is een scharlaken fruit, gelijkaardig in textuur , maar niet kleur aan zijn naaste familielid , de tomatillo . De vlezige vruchten omringt de zaden binnen . Chinese lantaarns zijn eenjarige planten , zodat ze moeten worden herplant in de tuin elk jaar. Ze gemakkelijk zelf te zaaien zichzelf , maar sparen wat zaad kunt u de lantaarns precies waar je wilt dat ze elk voorjaar groeien planten . Wat je nodig hebt
Blender
Kom
schuimspaan
Mesh zeef Briefpapier handdoek
luchtdichte container
Toon meer instructies
1 < p > Kies de lantaarns uit de plant zodra het kaf volledig zijn opgedroogd en draaide papierachtige . Pel de schil van het fruit. Kopen van 2

Leg de vruchten in een blender . Voeg water toe tot de vruchten vallen . Plaats de deksel op de blender , dan verwerken de pols instelling totdat zij verpulveren .

Giet Goedkope 3 de verpulverde vruchten in een kom . Voeg nog een 1-2 kopjes water aan het mengsel en roer door elkaar .
4

Week de zaden voor twee tot drie dagen , of totdat de pulp scheidt en drijft naar de top van het water . Giet het water en pulp van de bovenkant van de kom . De levensvatbare zaden naar de bodem .
5

Verwijder de zaadjes uit de kom met een schuimspaan . Plaats ze in een zeef en spoel de resterende pulp uit ze onder stromend water .
6

Verspreid de zaden op een papieren handdoek in een goed geventileerde ruimte . Droog ze gedurende zeven dagen.
7

Bewaar de zaden in een luchtdichte verpakking op een koele , donkere plaats totdat u klaar bent om ze te planten in het voorjaar zijn . Label de container met het soort zaad en de geoogste jaar .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1002101632.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.