Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Eenjarigen >> Content

Heeft Zonlicht Affect Hoe Viooltjes Grow

? Viooltjes zijn kleurrijk perkplanten . Voornamelijk gebruikt als eenjarige , kunnen ze worden geplant in de grond of in containers. Viooltjes komen in een brede waaier van kleuren en maten en zal blijven zolang de uitgebloeide bloemen worden verwijderd bloeien . Net als alle bloeiende planten , viooltjes hebben een bepaalde hoeveelheid zonlicht om te groeien en te bloeien . Klimaat en Sunlight

Zonlicht helpt pansiesbloei goed , maar te veel zon zal ze verwelken . Om deze reden , viooltjes gedijen best in koelere klimaten . Viooltjes genieten van de klimaten in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 4 tot en met 6 .
Intensiteit van Sunlight

zomer zonlicht te intens is in veel gebieden voor viooltjes. In deze gebieden , de bloemen groeien het best in de lente en de herfst, maar in de zomer ze sterven . Viooltjes bloeien en bloeien wanneer de temperaturen overdag juist rond 60 graden Fahrenheit . Dit betekent dat als je de zomer heeft hoge temperaturen , bent u beter af laten van uw viooltjes sterven ( of ze uit te trekken ) en het planten van nieuwe markten in de herfst , wanneer de temperaturen af te koelen.
Bedrag van Sunlight

Hoewel viooltjes als koele temperaturen , ze moeten de zon. Deze bloem moet blootstelling aan een volledige dag de moeite waard van koel zonlicht. Minder hoeveelheden zon zal resulteren in minder bloemen en dun , scraggly groei . Ochtendzon is het beste, als het droogt de dauw op de bladeren van de plant .
Zonlicht en Ziekten

Blootstelling aan zonlicht kan ook helpen ziekten te voorkomen , die op hun beurt maakt de viooltjes groeien sterker en gezonder . Viooltjes neiging te lijden door het water overgebrachte ziekten zoals schimmelziekten . Zonlicht zal de planten droog te houden . Als er water wordt gelaten om te zitten op de bladeren , kan de bloemen bladvlekkenziekte ontwikkelen. Te veel water in continu - shaded bodem zal leiden tot wortelrot .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1002101538.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.