Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Eenjarigen >> Content

Hoe vaak heb je eenjarige plant Bloemen

? Jaarlijkse bloemen hun hele levenscyclus in een groeiseizoen . Zodra de plant volwassen is , sterft af natuurlijk en kunnen niet worden opgeslagen voor een ander jaar . Veel tuinders gebruiken eenjarigen om heldere kleur toe te voegen aan vaste planten bedden , zoveel bloei voor de hele zomer . Wanneer u plant ze afhankelijk van de gewenste resultaten . Beginnend Zaden Binnen

Vanaf jaarlijkse bloemen binnen in de late winter of het vroege voorjaar kunt u zaailingen transplanteren naar de tuin in het voorjaar . Start zaden 6-8 weken voor de laatste verwachte vorst in uw regio , tenzij anders vermeld op het zaad pakket . Individuele turf potten of turf pellets kunnen worden gebruikt , maar je kunt zaden beginnen op ondiepe flats gevuld met zaad starter , als goed. Plant volgens de aanwijzingen op het zaad pakket , dek af met plasticfolie en zet de zaden in een warme omgeving om te ontkiemen . Ga naar een zonnig raam eenmaal zaden ontkiemen . Hou de grond vochtig , als jonge zaailingen vergaan snel en zonder voldoende water .
Zaailingen

Plant de zaailingen , of die gekocht bij de kwekerij , in de tuin zodra het gevaar van vorst voorbij is in uw omgeving. Water grondig om de bodem te bevochtigen om root-niveau . Houd het gebied vochtig totdat de tekenen van nieuwe groei verschijnen . Verminder water of twee keer per week of wanneer de aarde droog aanvoelt 1 cm onder het oppervlak van de bodem . - Kwekerij gegroeid zaailingen meestal bloeien van planten van tijd tot de vorst .
Direct inzaaien

Direct zaaien jaarlijkse zaden in de tuin zodra het gevaar van vorst voorbij is in uw omgeving. Volg de planten aanwijzingen op de achterkant van het zaad pakket . Houd het gebied vochtig totdat zaden ontkiemen en bereiken een hoogte van een centimeter of twee . Jonge zaailingen waarheen en sterven sneller als ze niet genoeg water hebben . Veel eenjarigen groeien snel , het produceren van bloemen binnen 30 dagen . Het planten van de jaarlijkse zaden direct in de tuin kan midzomer kleur brengen .
Fall Eenjarigen

Voeg nieuwe kleur aan uw landschap door het planten val eenjarigen in de late zomer of vroege herfst. Asters , mama's en dahlia's worden vaak verkocht in potten op dit moment. Hoewel sommige moeders zijn vaste planten , die worden verkocht in potten in de vroege herfst vaak niet overleven een ander jaar . Transplantatie de zaailingen om uw tuin naar gebieden waar 's zomers eenjarigen afnemen of vaste planten zijn voorbij hun eerste revitaliseren .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1002101485.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.