Huis Tuin

Huis Tuin

Ongebruikelijke snelgroeiende Eenjarige planten

Het is gemakkelijk om een one-of - a-kind tuin te creëren in de grond of in een container met behulp van ongewone snelgroeiende eenjarige planten . Het plantenrijk is vol ongewone bloemen . Sommige zijn gemakkelijk te starten uit zaad , en anderen zijn uiterst zeldzaam te verwerven of te moeilijk om te beginnen uit zaad . Het selecteren van een paar ongewone jaarlijkse bloemen zal uw tuin een unieke look en maken bezoekers twee keer kijken . Jaarlijkse bloemen zijn degenen die groeien , bloem , set zaad en sterven in een groeiseizoen . Parrot Impatiens

Parrot Impatiens ( Impatiens niamniamensis ) is een zeer ongebruikelijke uitziende impatiens waarvan wild gekleurde hoorn des overvloeds - gevormde bloemen trekken het oog . Elke bloem is een combinatie van geel, scharlaken rood en lime groen . Dit is een zeer zeldzame , gewilde plant die zo goed zal doen in de tuin en het zal in een container . Groeien in biologisch - verrijkte , goed gedraineerde grond in de schaduw . De gemiddelde hoogte van de plant varieert 2-3 voeten , hoewel het een volwassen hoogte van 4 meter kan bereiken onder ideale omstandigheden .
Parrot's Beak

Parrot's Beak ( Clianthus ) produceert exotisch uitziende rode of witte bloemen . In koele klimaten , deze plant is een jaarlijkse en zal groeien als een wijnstok in plaats van een struik . Het is een bedreigde planten in haar thuisland Nieuw-Zeeland. Groeien deze plant in halfschaduw , bemesten het op een regelmatige basis en houdt de grond vochtig maar niet doorweekt . Parrot's snavel is meestal gekweekt uit zaad , die kan oplopen tot 10 weken te ontkiemen , dus begin zaden binnen in begin januari . Parrot's bek bereikt een volwassen hoogte van 4-8 meter.
Supertunia Vrij veel Picasso

Supertunia Vrij veel Picasso is een petunia die ideaal is voor mensen die zoals planten waarmee ze vertrouwd zijn , maar wil iets ongewoons . De violet - paarse bloemen worden gescherpt in lime groen. Vlinders en kolibries worden aangetrokken tot deze weinig onderhoud plant. Supertunia vrij veel Picasso is droogte - en hitte - tolerant eenmaal vastgesteld . Het is niet noodzakelijk deadheading en zal non-stop bloeien de hele zomer . Het is ideaal voor containers , waar het zal over de rand hangt , of te laten groeien als een border plant in de tuin .
Poot van de Kangoeroe

Kangaroo Paw ( Anigozanthus ) heeft grasachtige blad bekroond door - fluweel uitziende rode en groene bloemen . De plant is de bloemen embleem van West-Australië . Kangoeroepoot groeit het beste in goed gedraineerde grond in de volle zon. Water altijd deze plant op root-niveau en deadhead , of verwijder de uitgebloeide bloemen . Kangoeroepoot bloeit van juli tot de eerste herfst vorst . Zaaien van kangoeroepoot binnen 12 weken voor het afgelopen voorjaar vorst in uw omgeving. Kangoeroepoot zal een volwassen hoogte van 2-4 meter te bereiken .

Verzorging van sleutelbloemen Primulas

sleutelbloemen zijn een zeer populaire perkplant . De bloesems van de plant, die 2 centimeter kan bereiken in diameter, zijn gegroepeerd in het centrum van de sleutelbloem en omringd door donkergroene bladeren . Er zijn meer dan 400 soorten van de sleutelbloem ( Primula ) en in gematigde klimaten zullen ze de winter over en weer bloeien elke lente . Geliefd om hun levendige en kleurrijke vroege vo

Meer dan ooit