Huis Tuin

Huis Tuin

Moet ik Snoei Mijn Pumpkins

? Veel, zo niet de meeste tuinders nooit een gedachte te geven aan het snoeien hun pompoenwijnstokken , gratis waardoor deze vegetatieve navelstrengen te wandelen waar ze wil. Pompoenwijnstokken produceren pompoenen , zelfs als u weinig meer dan planten doen en water hen . Telers proberen voor succes met gigantische pompoenen hebben wegsnoeien alle ongewenste fruit en wat ongewenste wijnstok directe fabriek energie in slechts een richting . Snoeihard , natuurlijk , zou ernstig gebladerte verminderen genoeg om fotosynthese te beperken - geen goed idee . De meeste pompoen telers kunnen de gezondheid van planten te verbeteren en produceren meer indrukwekkend pompoenen door het aannemen van een aantal wijnstokken management praktijken . Groeiende Pompoenen

Pompoenen zijn lid van de cucurbit plant familie , samen met de winter squash , watermeloenen , meloen , komkommer en zomer squash - zon- liefhebbende wijnstokken die ruimte innemen. Werk goed verteerde mest in goede tuingrond voor het planten . Ondanks de moeilijke schillen van volwassen pompoenen , planten zijn zeer mals , niet te tolereren koud . Plant pompoenen in de volle zon na alle gevaar van vorst voorbij is in het voorjaar en de bodem is volledig warm . Irrigeren in droge perioden en mulch om bodemvocht te behouden en te ontmoedigen onkruid. Vermijd het gebruik van pesticiden en herbiciden die bijen kunnen schaden, omdat uw wijnstokken nodig bijen voor een goede bestuiving .
Beheren Runners en zijscheuten

Secundaire wijnstokken , bekend als lopers , groeien uit de wijnstok langs zijn lengte - iets aan te moedigen - maar je wilt direct of " trein " runner groei weg van de wijnstok en van fruit. Snoei eventuele tertiaire wijnstokken , of uitlopers van lopers , om direct planten energie in de richting fruit groei .
Snoeien Ondersteuning Vines

Beyond wegtrimmen elke tertiaire wijnstokken , je wilt ook het bereik van de groei elke wijnstok 's ten behoeve van de installatie evenals zijn oogst te beperken . Dit snoeien stimuleert nieuwe , bushier gebladerte groei - meer secundaire en tertiaire wijnstokken - dichter bij de pompoenen , waar het het meest ten goede komt hen. Snoei de wijnstok als het strekt zich 10 of 15 voet voorbij de laatste vrucht u van plan bent op de plant te houden . Evenzo snoeien secundaire wijnstokken of lopers bij het bereiken van 10 of 12 meter. Knip tertiaire wijnstokken weer . Doorgaan naar uiterlijke groei te beperken zoveel mogelijk fruit ontwikkeling te bevorderen .
Stimuleren Secundair Wortels

Secundaire plantenwortels te ontwikkelen aan de basis van elk blad stengel langs de wijnstok , een plant gewoonte kun je bevorderen door mounding grond of compost daar - het begraven van die delen van de wijnstok - en irrigatie soms als regens zijn zeldzaam. Zijwortels helpen verankeren van de plant tegen stormen en andere fysieke stress die wijnstokken kunnen beschadigen , maar nog belangrijker ze laten de plant om zowel voeding en water putten uit meerdere gebieden . In de buurt van pompoenen , echter proberen om zijwortels te ontmoedigen , omdat zij de wijnstok kunnen verankeren aan de grond zo strak zal het niet kunnen bewegen als de pompoen groeit , waardoor stam stress of breuk .

Hoe je Grote Californië Poppies Grow

California poppy ( Eschscholzia californica ) is een kleurrijke wilde bloemen die bloeit in heldere tinten oranje , rood , geel , roze en wit van de vroege zomer tot MidAutumn . California poppy lijkt een vaste plant , omdat het gemakkelijk reseeds elk voorjaar , maar de plant is eigenlijk een jaarlijks in de meeste klimaten omdat het niet koud - tolerant . Groeiende grote, mooie papavers van Cali

Meer dan ooit