Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Eenjarigen >> Content

Hoe te houden Goudsbloemen Alive on the Coast

Hun betrouwbare , kleurrijke bloemen en gemoedelijke karakter maken goudsbloemen een favoriete jaarlijks door veel tuinders . Maar als je woont langs een kustgebied , landscaping met deze planten kan een uitdaging zijn . Zoals goudsbloemen - zout spray kunnen planten die niet zouttolerante beschadigen. Groeiachterstand , bladroest en het niet bud zijn een paar voorbeelden van wat de blootstelling aan zouten kunnen doen om goudsbloemen . Gelukkig kunt u genieten van een bloeiende goudsbloem bed , zelfs in een kustgebied als je bloemen met fysieke zout spray barrières beschermen of hen voorzien van extra care.Things je nodig hebt
zout - tolerante planten
Trellis
tuinslang
Toon meer instructies
1

Plant goudsbloemen aan de landzijde van uw huis , schuur of een andere structuur . Dit zal hen helpen te beschermen tegen de zoute spray. Kopen van 2

Grow een rij van struiken of bomen als windscherm om zoutsproei houden van het bereiken gebieden waar goudsbloemen groeien . Plant zoutminnende planten , zoals American hollies , oleander , Roos van Saron of gemeenschappelijke jeneverbessen . Groeien goudsbloemen aan de landzijde van dit windscherm .

Plaats 3 een hekwerk aan de zoute nevel te blokkeren , regisseren het op en over uw tuin . Kies zouttolerante wijnstokken voor de tralies , zoals verbonden jasmijn of kruipend fig . U kunt ook wijnstokken groeien langs een hek te helpen op welke lacunes op te vullen .
4

Spoel de goudsbloemen na een zeer winderige dag toen zout spray was meer kans om de tuin te bereiken . Of, als de goudsbloemen niet worden beschermd door een haag , hek, hekwerk of een andere structuur , spoel ze elke dag of twee tijdens het groeiseizoen . Stel uw sprinkler of slang op een lichte spray om de planten van zoutresten spoelen , waardoor weinig schade aan bloemen.
5

Water uw goudsbloemen vaak. Regen en water uit de slang zal het teveel zouten rijden diep in de grond . Water die twee tot drie keer per week met 1 centimeter water . Als het regent 1 centimeter water , telt dat als een gieter . De planten water langzaam, zodat het water sijpelt in de grond in plaats van weglopen of puddelen aan de top. Ook , zorg ervoor dat de bodem is niet super verzadigd . Als het is, rustiger aan de gietbeurten . In andere omgevingen , zijn goudsbloemen slechts ongeveer een keer per week besproeid met 1 centimeter water .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1002101291.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.