Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Eenjarigen >> Content

Hoe werkt Stikstofmest Affect goudsbloemen

? Planten halen een aantal belangrijke voedingsstoffen uit de bodem die ze gebruiken als onderdeel van de fundamentele levensprocessen . Planten vereisen meer stikstof dan andere voedingsstoffen , en de meeste meststoffen die u koopt op het tuincentrum bevatten stikstofhoudende verbindingen als een belangrijk ingrediënt . Stikstof is ook een van de bestanddelen meest waarschijnlijk de groei van de planten , waaronder de goudsbloemen beïnvloeden. Stikstof Functie

Stikstof zorgt planten de productie van bladeren en andere groene groei. Het is niet de ontwikkeling van bloemen , de voornaamste reden dat de meeste tuinders kiezen om goudsbloemen gebruiken in het landschap te bevorderen . In feite kan overmatig gebruik van stikstof bloei vertragen , als de plant giet zijn energie in het produceren van nieuwe bladeren en stengels van 3-4 weken .
Bemestingsadviezen

goudsbloemen zijn eenjarige planten die slechts een enkele zomer, dus het onderhoud van de bodem voor de gezondheid op lange termijn te bevorderen duren hoeft niet een probleem te worden voor goudsbloemen als voor vaste planten. Terwijl de Clemson Cooperative Extension beveelt wijziging bodem met organische stof bij het ​​transplanteren van goudsbloemen in de tuin , is het niet het gebruik van meststoffen te bevelen. De organische stof zal een kleine dosis voedingsstoffen gedurende het groeiseizoen .
Groeiende goudsbloemen

Vanaf goudsbloemen uit zaad vergt een beetje extra zorg op het gebied van meststoffen . Omdat je wilt dichte , groene groei vast zodat de plant heeft een bron van energie , zal je stikstofhoudende meststoffen gebruiken bij de teelt van afrikaantjes uit zaad . Meststoffen hoog in nitraten moedigen overvloedige groene groei in de voorbereiding op bloeiende . Marigold telers gebruiken meestal meststoffen die tussen de 15 en 20 procent nitraten bevatten . Vermijd bemesting zaailing transplantaties een week tot 10 dagen of totdat de wortels bereikt de zijkanten van de houder . Als je voor te bereiden om de goudsbloemen transplantatie in uw tuin , snijd meststof doses in de helft. Volg altijd afgifteniveaus voorgesteld op de meststof verpakking en vermijd - ammonium bevattende meststoffen die wortel schade kan veroorzaken .
Andere voedingsstoffen

Andere voedingsstoffen kunnen meer gunstige effecten voor uw goudsbloemen . Fosfor stimuleert de ontwikkeling van bloemen en gezond wortelstelsel . Kalium helpt planten om milieu-invloeden te weerstaan ​​, zoals droogte of een plaag probleem . Bij het starten van goudsbloemen uit zaad , meststoffen hoog in kalium helpen om gezonde planten te bereiken . Wees voorzichtig bij het ​​aanbrengen van meststoffen die micronutriënten bevatten , zoals sommige goudsbloemen hebben een hoge gevoeligheid voor overapplication van micronutriënten .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-annuals/1002101248.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.