Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Hoe te Browning voorkomen op een Sagina Subulata Aurea

Sagina subulata ' Aurea ' is ook bekend als Scotch mos . Het is een helder groene kruidachtige bodembedekker die een beetje van voetverkeer neemt , waardoor het ideaal is voor het planten tussen de straatstenen . Sagina subulata draagt ​​kleine witte bloemen in het voorjaar wanneer ze groeien in zones 4b door 9b op het Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zone kaart . Hoewel Sagina subulata is gemakkelijk te kweken en te verzorgen , heeft het bepaalde temperatuur en water nodig heeft , dat , indien niet is voldaan , zorgt ervoor dat de plant brown.Things je nodig hebt
Fertilizer
Toon meer instructies draaien
1

Zorg voor voldoende bodem drainage . Sagina subulata Aurea is gevoelig voor rot kroon als het zit in het water . Kopen van 2

Water om de grond vochtig te houden ten alle tijden . Hoewel Sagina subulata is enigszins droogte tolerant , in gebieden met warm weer , niet genoeg water veroorzaakt bruining .

Grow Goedkope 3 Sagina subulata Aurea in een gebied waar het 's morgens zon en schaduw ontvangt tijdens de warmste deel van de dag - als u in een regio met warm weer leven. Te veel hete zon draait de plant bruin .
4

Bemesten de Sagina subulata in het voorjaar en de zomer . Iers mos gedijt in de bodem met een licht zure pH , dus gebruik een meststof die voor zuurminnende planten , en toe te passen volgens de instructies op het etiket . Water als je normaal doet na het aanbrengen.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002101227.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.